Schrijf je in

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kom Alles te Weten over de Trends voor 2024 op het Gebied van Recruitment Data

Stap binnen in de voorhoede van de recruitmentrevolutie met ons exclusieve evenement: “Recruitment Data Dashboarding voor Gevorderden.” Als je op zoek bent naar een diepgaand begrip van de nieuwste trends op het gebied van wervingsdata en praktische tips om slimmer om te gaan met je recruitment data, is dit jouw kans om je kennis te verdiepen en te optimaliseren.

  • 01 Trends in Recruitment Data voor 2024

    De wereld van werving evolueert snel, en het is van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. Tijdens ons evenement onthullen we de opkomende trends voor 2024 op het gebied van recruitment data. Van geavanceerde analytics en kunstmatige intelligentie tot het benutten van data voor strategische personeelsplanning, we belichten de sleutelfactoren die de toekomst van recruitment vormgeven.

  • 02 Krijg Praktische Tips om te Starten met Slimmer Omgaan met je Recruitment Data

    Verlies je jezelf in een zee van recruitment data? Ontvang praktische tips van experts over hoe je slimmer kunt omgaan met je wervingsdata. Leer geavanceerde dashboardingtechnieken die je helpen bij het visualiseren en interpreteren van data, en ontdek hoe je deze inzichten kunt omzetten in strategie├źn die de werving van talent optimaliseren. Of je nu een doorgewinterde HR-professional bent of een recruiter die zijn vaardigheden wil aanscherpen, dit evenement biedt waardevolle inzichten voor iedereen.

Inschrijven

Datum: 28 maart 2024
Tijd: Inloop vanaf 15:00, start om 15:15
Duur: 1 uur en borrel na afloop
Locatie: BTTR HQ, Newtonstraat 1, 3902 HP, Veenendaal
Prijs: Gratis
Parkeren: Gratis parkeergelegenheid

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
0318 - 760 960