Digitale Innovatie Versnellen met Craft CMS

Bij BTTR gebruiken we Craft CMS om op maat gemaakte digitale oplossingen te creëren voor onze klanten. Craft CMS biedt flexibiliteit en kracht, waardoor we efficiënt kunnen werken en snel kunnen reageren op veranderende behoeften. Met een focus op gebruiksvriendelijkheid en modulariteit helpen we onze klanten te groeien in het digitale tijdperk.

Introductie

Craft CMS is een krachtig content management systeem voor flexibele en op maat gemaakte websites en digitale ervaringen. Het biedt een intuïtieve gebruikersinterface en modulaire architectuur voor eenvoudig beheer van pagina's, afbeeldingen en blogberichten. Ontwikkelaars kunnen snel en efficiënt websites bouwen die aan specifieke klantbehoeften voldoen, met maatwerkopties en integratiemogelijkheden. Craft CMS wordt veel gebruikt voor bedrijfswebsites, portfolio's, blogs en e-commerce platforms, waardoor het een veelzijdige keuze is in webontwikkeling. Met zijn robuuste functieset en actieve ontwikkelaarsgemeenschap biedt Craft CMS een betrouwbare en flexibele oplossing voor moderne en schaalbare websites.

De meerwaarde van Craft CMS

01

Flexibiliteit en aanpasbaarheid

Craft CMS biedt een modulaire en flexibele architectuur, waardoor ontwikkelaars websites kunnen bouwen die volledig op maat zijn gemaakt voor de specifieke behoeften van hun klanten. Het systeem kan eenvoudig worden aangepast en uitgebreid met extra functionaliteiten, waardoor het geschikt is voor diverse projecten.

02

Gebruiksvriendelijkheid

Craft CMS beschikt over een intuïtieve gebruikersinterface die het beheren van content eenvoudig maakt, zelfs voor niet-technische gebruikers. Het platform is ontworpen met de gebruiker in gedachten, waardoor het gemakkelijk te begrijpen en te navigeren is.

03

Betrouwbaarheid en ondersteuning

Craft CMS wordt ondersteund door een actieve en betrokken gemeenschap van ontwikkelaars en heeft een solide reputatie op het gebied van betrouwbaarheid en stabiliteit. Updates en ondersteuning worden regelmatig verstrekt, waardoor gebruikers kunnen vertrouwen op een veilige en goed ondersteunde omgeving voor hun websites.

FAQ

Top 5 veelgestelde vragen door onze klanten in RFI / RFP trajecten over Craft CMS

Thijs van Dijk

thijs@bttr.nl

01
Kunnen we maatwerkfunctionaliteiten toevoegen aan Craft CMS om aan onze unieke behoeften te voldoen?

Ja, Craft CMS biedt uitgebreide mogelijkheden voor maatwerkfunctionaliteiten. Dankzij de modulaire architectuur en flexibele ontwikkelomgeving kunnen ontwikkelaars aangepaste plugins, modules en thema's maken om specifieke vereisten van klanten te ondersteunen. Hierdoor kunnen unieke functionaliteiten naadloos worden geïntegreerd in Craft CMS-websites, waardoor deze perfect kunnen worden afgestemd op de behoeften van elke organisatie.

02
Hoe wordt de prestatie en snelheid van websites beïnvloed door het gebruik van Craft CMS?

Craft CMS is geoptimaliseerd voor prestaties en snelheid, waardoor websites die met dit platform zijn gebouwd, over het algemeen snelle laadtijden en een soepele gebruikerservaring bieden. Door efficiënt gebruik te maken van caching, geoptimaliseerde databasequery's en een lichtgewicht codebasis, kan Craft CMS de prestaties van websites maximaliseren. Bovendien kunnen ontwikkelaars met Craft CMS geavanceerde optimalisatietechnieken implementeren om de snelheid verder te verbeteren, zoals het minimaliseren van HTTP-verzoeken en het optimaliseren van afbeeldingen en andere media.

03
Is Craft CMS geschikt voor meertalige websites en hoe wordt de vertaling en lokalisatie ondersteund?

Ja, Craft CMS biedt native ondersteuning voor meertalige websites. Met Craft CMS kunnen contentmanagers eenvoudig vertalingen toevoegen en beheren voor alle inhoud op de website, inclusief pagina's, categorieën, secties en meer. Het platform biedt ook krachtige tools voor lokalisatie, waaronder de mogelijkheid om verschillende URL-structuren voor elke taal in te stellen en het beheren van lokale assets en instellingen.

04
Welke functionaliteiten biedt Craft CMS die voldoen aan onze specifieke vereisten?

Craft CMS biedt een breed scala aan functionaliteiten die voldoen aan diverse specifieke vereisten van organisaties. Enkele van de belangrijkste functionaliteiten zijn onder meer een flexibel en intuïtief content management systeem, maatwerktemplates en lay-outs, krachtige gebruikers- en toegangscontrole, uitgebreide integratiemogelijkheden met externe systemen en tools, responsieve en geoptimaliseerde thema's voor verschillende apparaten, en geavanceerde SEO-functionaliteiten.

05
Is Craft CMS schaalbaar en kan het omgaan met onze groeiende behoeften?

Ja, Craft CMS is zeer schaalbaar en kan gemakkelijk worden aangepast aan de groeiende behoeften van organisaties. Het platform is ontworpen om te voldoen aan zowel de eisen van kleine bedrijven als grote ondernemingen, met de mogelijkheid om zowel eenvoudige als complexe websites en applicaties te ondersteunen. Craft CMS biedt flexibele hostingopties en kan worden opgeschaald naarmate de behoeften van de website groeien, waardoor het een ideale keuze is voor organisaties die streven naar groei en uitbreiding.

Samenwerken met onze Digital Product Teams

01Resultaten
Resultaten uit websites, apps en software 🔥
Besparingen op FTE's of verbeterde conversie.
Realtime inzicht met Lookerstudio dashboards.
Gegarandeerd 0% downtime en up-to-date systemen.
02Samenwerken
Werken met onze teams ⚡
Een vaste product owner.
8 expertises beschikbaar.
DesignOps- en DevOps-methodologieën.
03Besparen
Besparing van tijd en interne kosten 💸
Profiteer van 8 verschillende expertises.
Geen interne werving-, ontwikkelings- en onderhoudskosten.
Implementeer efficiënte workflows en automatiseringen.

Digital Product Teams

Ontdek hoe onze Digital Product Teams jouw in-house team versterken en het ontwikkelen van websites, apps en software versnellen. Met experts in onderzoek, strategie, design, ontwikkeling en projectmanagement maken we innovatie toegankelijk voor iedereen.

Digital Product Teams