Digitale Innovatie Versnellen met Storyblok

Bij BTTR zijn we elke dag bezig met het versnellen van innovatie voor onze klanten. Als Storyblok Partner weten we daarom goed hoe Storyblok helpt bij het creëren van klantvriendelijke en innovatieve digitale kanalen. Met het headless CMS van Storyblok kunnen we dynamische en boeiende digitale ervaringen creëren die onze klanten onderscheiden van de rest.

Introductie

Door Storyblok te integreren in onze workflow, kunnen we flexibel en efficiënt content beheren en leveren, wat resulteert in snellere time-to-market en hogere klantbetrokkenheid. Van gepersonaliseerde websites tot corporate- of werken bij platformen, Storyblok stelt ons in staat om grenzen te verleggen en innovatieve oplossingen te bieden die onze klanten helpen groeien en excelleren in het digitale landschap.

De meerwaarde van Storyblok

01

Intuïtief digitale content beheren

Storyblok is een krachtig en flexibel content management systeem (CMS) dat organisaties in staat stelt om op een intuïtieve manier digitale content te beheren en te leveren. Met Storyblok kunnen gebruikers content creëren, bewerken en publiceren met behulp van een visuele editor, waardoor het gemakkelijk is om dynamische en gepersonaliseerde digitale ervaringen te ontwikkelen.

02

Flexibiliteit en Modulariteit

Een van de unieke kenmerken van Storyblok is de modulaire aanpak. Content wordt opgeslagen in 'blokken', waardoor gebruikers flexibel kunnen zijn in het samenstellen en aanpassen van pagina's.  Deze blokken kunnen vervolgens eenvoudig worden hergebruikt en aangepast, waardoor gebruikers flexibel kunnen zijn bij het samenstellen van pagina's en het creëren van verschillende lay-outs. Dit maakt het mogelijk om snel te reageren op veranderende behoeften en trends, en om consistente en boeiende content te leveren over verschillende kanalen en apparaten.

03

Headless Architectuur

Storyblok maakt gebruik van een headless CMS-architectuur, wat betekent dat de backend (content management) en de frontend (presentatie) van elkaar gescheiden zijn. Dit biedt gebruikers de vrijheid om de frontend te ontwerpen en te ontwikkelen met behulp van de technologieën en frameworks van hun keuze, terwijl de content nog steeds centraal wordt beheerd in Storyblok. Deze aanpak maakt het gemakkelijk om content te hergebruiken en te distribueren over verschillende digitale kanalen, zoals websites, mobiele apps en IoT-apparaten.

FAQ

Top 5 veelgestelde vragen door onze klanten in RFI / RFP trajecten over Storyblok

Thijs van Dijk

thijs@bttr.nl

01
Wat is het verschil tussen Storyblok en andere content management systemen?

Storyblok onderscheidt zich door zijn modulaire aanpak en visuele editor, waarmee gebruikers flexibele en dynamische content kunnen creëren en beheren. Het biedt een intuïtieve gebruikerservaring en krachtige mogelijkheden voor het opbouwen van digitale ervaringen.

02
Welke functies en mogelijkheden biedt Storyblok voor het beheren van digitale content?

Storyblok biedt veel functies, waaronder een visuele editor, modulaire content, versiebeheer, API's en integraties. Hiermee kunnen gebruikers content efficiënt beheren, aanpassen en publiceren over verschillende kanalen en apparaten.

03
Hoe kan Storyblok helpen bij het creëren van gepersonaliseerde en dynamische digitale ervaringen?

Storyblok maakt het mogelijk om content op maat te leveren aan gebruikers op basis van hun voorkeuren, gedrag en demografische gegevens. Door gebruik te maken van dynamische contentblokken en personalisatieregels kunnen gebruikers boeiende en relevante digitale ervaringen creëren.

04
Zijn er integratiemogelijkheden met andere tools en systemen binnen Storyblok?

Ja, Storyblok biedt een uitgebreid ecosysteem van integraties met andere tools en systemen, waaronder e-commerce platforms, CRM-systemen, marketingautomatiseringstools en meer. Hierdoor kunnen gebruikers hun contentstrategie naadloos integreren met andere aspecten van hun bedrijfsvoering.

05
Hoe werkt de beveiliging en schaalbaarheid van Storyblok?

Storyblok hecht grote waarde aan beveiliging en schaalbaarheid. Het platform voldoet aan de hoogste beveiligingsnormen en biedt geavanceerde mogelijkheden voor gebruikersbeheer, toegangscontrole en gegevensbescherming. Bovendien is Storyblok ontworpen om te schalen en kan het worden aangepast aan de behoeften van zowel kleine als grote organisaties.

Samenwerken met onze Digital Product Teams

01Resultaten
Resultaten uit websites, apps en software 🔥
Besparingen op FTE's of verbeterde conversie.
Realtime inzicht met Lookerstudio dashboards.
Gegarandeerd 0% downtime en up-to-date systemen.
02Samenwerken
Werken met onze teams ⚡
Een vaste product owner.
8 expertises beschikbaar.
DesignOps- en DevOps-methodologieën.
03Besparen
Besparing van tijd en interne kosten 💸
Profiteer van 8 verschillende expertises.
Geen interne werving-, ontwikkelings- en onderhoudskosten.
Implementeer efficiënte workflows en automatiseringen.

Digital Product Teams

Ontdek hoe onze Digital Product Teams jouw in-house team versterken en het ontwikkelen van websites, apps en software versnellen. Met experts in onderzoek, strategie, design, ontwikkeling en projectmanagement maken we innovatie toegankelijk voor iedereen.

Digital Product Teams