Digitale Innovatie Versnellen met Laravel

Bij BTTR streven we er dagelijks naar om innovatie voor onze klanten te versnellen. Als Laravel Partner begrijpen we hoe Laravel kan bijdragen aan het creëren van klantvriendelijke en innovatieve digitale oplossingen. Met Laravel, een krachtig PHP-framework, kunnen we robuuste en schaalbare webapplicaties ontwikkelen die onze klanten onderscheiden van de rest.

Introductie

Door Laravel te integreren in onze workflow, kunnen we efficiënt en effectief webapplicaties ontwikkelen die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Met de elegante syntaxis, uitgebreide functionaliteiten en sterke community-ondersteuning van Laravel, kunnen we snel hoogwaardige digitale oplossingen leveren die onze klanten helpen te groeien en te excelleren in het digitale landschap.

De meerwaarde van Laravel

01

Robuust en Veilig

Laravel staat bekend om zijn robuustheid en beveiligingsfuncties, waardoor ontwikkelaars betrouwbare en veilige webapplicaties kunnen bouwen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van beveiliging en betrouwbaarheid.

02

Modulaire Architectuur

Met Laravel's modulaire architectuur kunnen ontwikkelaars applicaties bouwen met herbruikbare en goed gestructureerde componenten, waardoor het gemakkelijk is om de applicatie te onderhouden en uit te breiden naarmate de complexiteit toeneemt.

03

Gemeenschapsondersteuning

Laravel heeft een actieve en bloeiende gemeenschap van ontwikkelaars die regelmatig bijdragen aan de ontwikkeling en verbetering van het framework. Deze gemeenschapsondersteuning zorgt voor regelmatige updates, bugfixes en nieuwe functies, waardoor Laravel een toekomstbestendige keuze is voor webontwikkeling.

FAQ

Top 5 veelgestelde vragen door onze klanten in RFI / RFP trajecten over Laravel

Thijs van Dijk

thijs@bttr.nl

01
Wat zijn de belangrijkste voordelen van het gebruik van Laravel ten opzichte van andere PHP-frameworks?

Laravel biedt veel voordelen, waaronder een elegante syntaxis, krachtige ingebouwde functionaliteiten zoals authenticatie, autorisatie en routing, evenals een actieve gemeenschap die regelmatig bijdraagt aan de ontwikkeling van het framework. Het framework maakt het gemakkelijk om snel hoogwaardige webapplicaties te ontwikkelen met minder code, waardoor ontwikkelaars productiever en efficiënter kunnen werken dan met andere PHP-frameworks.

02
Hoe schaalbaar is een Laravel-applicatie en wat zijn de best practices voor het beheren van grote en complexe projecten?

Laravel is zeer schaalbaar en biedt verschillende tools en best practices voor het beheren van grote en complexe projecten. Door gebruik te maken van een modulaire architectuur, caching-mechanismen en database-optimalisaties, kunnen ontwikkelaars Laravel-applicaties schaalbaar maken en prestaties optimaliseren naarmate de complexiteit en gebruikersbasis toenemen.

03
Welke beveiligingsmaatregelen biedt Laravel en hoe kan het framework worden gebruikt om veilige webapplicaties te bouwen?

Laravel biedt veel beveiligingsfuncties en -technieken om webapplicaties te beschermen tegen bekende bedreigingen, zoals SQL-injectie, cross-site scripting (XSS) en cross-site request forgery (CSRF). Het framework omvat ingebouwde tools voor authenticatie, autorisatie, encryptie en gegevensvalidatie, evenals mechanismen voor het beschermen van routes en het voorkomen van kwetsbaarheden.

04
Zijn er integratiemogelijkheden met andere tools en technologieën binnen Laravel?

Laravel biedt uitgebreide integratiemogelijkheden met andere tools, services en technologieën, waaronder databases zoals MySQL, PostgreSQL en SQLite, caching-systemen zoals Redis en Memcached, en front-end frameworks zoals Vue.js en React. Daarnaast zijn er verschillende Laravel-pakketten en bibliotheken beschikbaar voor het integreren van specifieke functionaliteiten en externe services.

05
Hoe zit het met de langdurige ondersteuning en updates van Laravel, en welke garanties zijn er voor de toekomstige ontwikkeling van het framework?

Laravel wordt ondersteund door een toegewijd core-team en een actieve gemeenschap van ontwikkelaars die regelmatig updates, bugfixes en nieuwe functies leveren. Het framework volgt een strikte releasecyclus en biedt langdurige ondersteuning voor elke uitgebrachte versie, waardoor ontwikkelaars verzekerd zijn van een stabiel en up-to-date framework voor hun projecten op lange termijn.

Samenwerken met onze Digital Product Teams

01Resultaten
Resultaten uit websites, apps en software 🔥
Besparingen op FTE's of verbeterde conversie.
Realtime inzicht met Lookerstudio dashboards.
Gegarandeerd 0% downtime en up-to-date systemen.
02Samenwerken
Werken met onze teams ⚡
Een vaste product owner.
8 expertises beschikbaar.
DesignOps- en DevOps-methodologieën.
03Besparen
Besparing van tijd en interne kosten 💸
Profiteer van 8 verschillende expertises.
Geen interne werving-, ontwikkelings- en onderhoudskosten.
Implementeer efficiënte workflows en automatiseringen.

Digital Product Teams

Ontdek hoe onze Digital Product Teams jouw in-house team versterken en het ontwikkelen van websites, apps en software versnellen. Met experts in onderzoek, strategie, design, ontwikkeling en projectmanagement maken we innovatie toegankelijk voor iedereen.

Digital Product Teams