Schrijf je in

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kom alles te weten over Customer Data Platformen

Wil je jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen door diepgaande inzichten in klantgedrag te verkrijgen? Mis dan niet de kans om alles te ontdekken over Customer Data Platforms en praktische tips te krijgen om direct van start te gaan.

  • 01 Wat zijn Customer Data Platformen?

    Customer Data Platforms (CDP’s) zijn de drijvende kracht achter de toekomst van gepersonaliseerde marketing en klantbetrokkenheid. Tijdens ons evenement ontrafelen we de mysteries rondom CDP’s en tonen we hoe deze innovatieve technologieën organisaties in staat stellen om klantgegevens op een geheel nieuw niveau te begrijpen.

    Ontdek de voordelen van het centraliseren van klantgegevens, leer hoe je real-time analyses kunt uitvoeren en begrijp de impact van gepersonaliseerde marketing strategieën op klantloyaliteit. Met inspirerende sprekers en praktijkgerichte workshops, beloven we je een diepgaande duik te nemen in de wereld van Customer Data Platformen.

  • 02 Krijg Praktische Tips om te Starten met een Customer Data Platform

    Wil je weten hoe je CDP’s effectief kunt implementeren in jouw bedrijf? Onze experts delen praktische tips en best practices tijdens interactieve workshops. Leer stap voor stap hoe je kunt beginnen met het gebruik van Customer Data Platforms om waardevolle inzichten te genereren, je marketingstrategieën te verbeteren en een meer gepersonaliseerde benadering voor je klanten te ontwikkelen.

Inschrijven

Datum: 25 januari 2024
Tijd: Inloop vanaf 15:00, start om 15:15
Duur: 1 uur en borrel na afloop
Locatie: BTTR HQ, Newtonstraat 1, 3902 HP, Veenendaal
Prijs: Gratis
Parkeren: Gratis parkeergelegenheid

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
0318 - 760 960