Intranet ontwikkelen

Intranet oplossingen lossen een groot deel van de interne communicatie-klachten op, die vaak spelen bij bedrijven. Kijk of het volgende je bekend voorkomt: je mailbox staat elke dag bomvol. Je krijgt mailtjes van klanten en van collega’s. Sommige mailtjes hoef je niet eens wat mee te doen, maar waren slechts ter kennisgeving. Je stond bijvoorbeeld alleen maar in de CC. Bovendien wordt je ook nog een groot aantal keer per dag gebeld door je collega’s. Dit verstoort de concentratie enorm. Wat je eigenlijk nodig hebt, is gestroomlijnde en gescheiden communicatie. Dan is alles makkelijk weer terug te vinden, overal bereikbaar en alleen toegankelijk voor de mensen die de informatie ook daadwerkelijk nodig hebben. Wat jij nodig hebt, is een intranet oplossing.

Contact opnemen

Wat is intranet dan precies?

Intranet is een online omgeving waar alleen medewerkers van jouw bedrijf op kunnen inloggen. Alle informatie die via intranet wordt gedeeld, blijft dus privé en is niet voor anderen toegankelijk. Het intranet is onder te verdelen in verschillende kanalen. Zo kan elke afdeling een eigen kanaal opzetten. Dat is handig voor je sales team, dat op die manier eenvoudig klantinformatie en leads met elkaar kan delen. Iemand van de administratieafdeling heeft niet zo veel aan die informatie en hoeft dus ook geen onderdeel te zijn van het sales kanaal. Informatiestromen blijven zo gescheiden en relevant. Dit scheelt de salesmanager ook veel tijd. Hij hoeft namelijk niet iedereen afzonderlijk te mailen. Bovendien is het nu ook makkelijker om toelichting te vragen of ergens op te antwoorden. Het reageren op mails die naar meerdere personen zijn verstuurd, wordt daarentegen al snel een onduidelijke chaos. Intranet oplossingen zijn daardoor eigenlijk voor elk bedrijf een goede optie.

Hoe wij voor jou aan de slag gaan

Voordat we aan de slag gaan, gaan we elkaar natuurlijk eerst een keer ontmoeten. We bespreken wat jouw ideeën en je wensen zijn. We leren elkaar kennen. Bij BTTR vinden we dat belangrijk. We zeggen niet voor niets: “het werkt alleen als het klikt”. Als we beide een goed gevoel hebben over elkaar en het project, dan gaan we aan de slag.

We beginnen dan met het bouwen van een online omgeving, waarvan je zelf bepaalt wie er toegang tot heeft en wie niet. Wij helpen je bij het bouwen van intranet oplossingen op maat. Daarna staat het je helemaal vrij om deze online omgeving helemaal in te richten zoals jij dat het beste vindt. Je bouwt verschillende kanalen per afdeling of tussen verschillende personen. Je zult zien dat dit de communicatie overzichtelijk en efficiënt maakt.

Laat ons je helpen met intranet oplossingen

Intranet oplossingen maken communiceren makkelijker, efficiënter en beter. Met ons professionele team hebben wij veel bedrijven al geholpen om verschillende ICT projecten tot een succes te brengen. Neem daarom contact met ons op. Wij helpen je graag.

Contact opnemen
0318 - 760 960