U bent op zoek naar mooie websites?

BTTR maakt voor klanten haar mooie websites, webshops of webapplicatie.

‘Mooi’ beweegt ons. Maar dat geldt toch voor iedereen die denkt dat je misschien? Inderdaad, iedereen houdt van mooie dingen, maar dat wil nog niet zeggen dat het je motivatie is om mooie dingen te maken, te denken of te doen. Wij willen graag mooie dingen maken, denken, doen. Dat geldt niet alleen voor onze producten, maar ook voor de contacten die we hebben en de manier van omgaan met elkaar.

Wat is eigenlijk mooi?

Om iets op een mooie manier te doen, kost soms meer tijd en energie maar heeft uiteindelijk het beste resultaat. Dáár gaat het om. Mooi heeft bij ons meerdere kanten. Vaak denken we bij mooi online alleen aan wat uitstraling betreft mooie websites. Wij denken verder. Behalve de uitstraling van een website dient ook de onderliggende techniek mooi te zijn, je kunt er technisch best een rommeltje van maken en toch een mooie website hebben. Maar of dat uiteindelijk ook het gewenste resultaat heeft, is de vraag. Wij werken meestal met WordPress, een gebruiksvriendelijk Content Management systeem. Wij zijn specialisten in WordPress en kunnen daardoor goed aansluiten bij de technische mogelijkheden die WordPress biedt en de mogelijkheden voor Zoekmachine optimalisatie (SEO).

Mooie organisaties en mensen

Wij werken graag voor mooie bedrijven en organisaties. Met onze online diensten willen wij nog meer waarde toevoegen aan bedrijven die een maatschappelijke waarde hebben. Dat vinden wij mooi. Ook werken wij met mooie mensen, niet persé een mooi uiterlijk, maar mooie mensen omdat ze uniek zijn in wie ze zijn, welke rugzakje ze daarbij ook meedragen.

Voelt u zich aangesproken door waar wij voor staan? Dan maken wij voor u ook zo’n mooie website. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak?

Contact opnemen
0318 - 760 960