Schrijf je in

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kom alles te weten over hoe je de ervaring van gebruikers verbetert

Welkom bij ons unieke evenement: “User experience onderzoek met GA4,” waar de sleutel tot het optimaliseren van de gebruikerservaring van jouw platform wordt onthuld. Als je ernaar streeft om niet alleen te begrijpen hoe gebruikers met jouw platform omgaan, maar ook om deze ervaring te verbeteren, is dit de plek waar je moet zijn.

  • 01 Creëer een onvergetelijke gebruikerservaring

    Ontdek de geheimen achter het creëren van een onvergetelijke gebruikerservaring. Tijdens ons evenement zoomen we in op strategieën en tactieken die je kunt toepassen om de interacties van gebruikers met je platform te verbeteren. Leer hoe je gebruikers kunt betrekken, hun behoeften kunt begrijpen en aanpassingen kunt maken die resulteren in een naadloze en aangename gebruikerservaring.

  • 02 Krijg praktische tips om te starten met het meten van gebruikers in GA4

    Google Analytics 4 (GA4) is de ultieme metgezel voor het meten van gebruikersinteracties, en tijdens ons evenement delen we praktische tips om hiermee te starten. Ontdek hoe je aangepaste rapporten kunt maken om specifieke gebruikersgedragingen te analyseren, en leer waardevolle inzichten te extraheren die je kunt gebruiken om direct actie te ondernemen. Of je nu een beginner bent op het gebied van GA4 of al wat ervaring hebt, wij bieden een diepgaande duik in de wereld van gebruikersmetingen.

Inschrijven

Datum: 29 februari 2024
Tijd: Inloop vanaf 15:00, start om 15:15
Duur: 1 uur en borrel na afloop
Locatie: BTTR, Newtonstraat 1, 3902 HP, Veenendaal
Prijs: Gratis
Parkeren: Gratis parkeergelegenheid

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
0318 - 760 960