Schrijf je in

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kom Alles te Weten over Service Blueprints

Welkom bij onze exclusieve workshop: “Service Blueprints voor SaaS-producten.” Als je streven naar een dieper inzicht in het ontwerpen en optimaliseren van de service-ervaring voor jouw SaaS-product, en praktische tips wilt krijgen om je backlog te bepalen, dan is deze workshop perfect voor jou.

  • 01 De Kracht van Service Blueprints in SaaS

    Service blueprints zijn de geheime wapens voor het begrijpen, visualiseren en verbeteren van de serviceprocessen binnen jouw SaaS-product. Tijdens deze workshop ontrafelen we de mysteries van service blueprints en laten we zien hoe ze jou kunnen helpen bij het identificeren van kritieke touchpoints, het begrijpen van klantinteracties en het optimaliseren van de algehele gebruikerservaring.

  • 02 Krijg Praktische Tips om je Backlog te Bepalen voor je SaaS-product

    Een goed ontworpen backlog is essentieel voor de ontwikkeling en groei van jouw SaaS-product. In deze workshop krijg je praktische tips en hands-on begeleiding om je backlog te bepalen op basis van de inzichten die je uit service blueprints hebt verkregen. Leer hoe je prioriteiten stelt, features plant en een roadmap creƫert die aansluit bij de behoeften van jouw gebruikers.

Inschrijven

Datum: 18 april 2024
Tijd: Inloop vanaf 15:00, start om 15:15
Duur: 1 uur en borrel na afloop
Locatie: BTTR HQ, Newtonstraat 1, 3902 HP, Veenendaal
Prijs: Gratis
Parkeren: Gratis parkeergelegenheid

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
0318 - 760 960