DIGITAL PRODUCT TEAMS VOOR VOORUITGANG

Een schaalbaar en flexibel Digital Product Team met op elk moment de juiste expertise voor complexe digitale vraagstukken. Met onze dienst voegen we specialisme toe aan jouw in-house team en kunnen we samen innovatie versnellen. Ons team stelt jouw organisatie in staat om complexe digitale vraagstukken uit te werken en met technologie jouw websites, apps en software te vernieuwen en door te ontwikkelen.

Introductie

Digital Product Teams zijn een groep experts die je helpen jouw digitale productideeën tot leven te brengen. Denk aan websites, apps en software. Het team kan bestaan uit onderzoekers, strategen, designers, developers, projectmanagers en andere professionals die over de vaardigheden en knowhow beschikken om jouw product tot een succes te maken. Het doel is om bedrijven zoals jou toegang te geven tot toptalent, zonder dat je daarvoor een heel intern team hoeft op te bouwen.

4Product teams7expertises20+jaar ervaring8.7klantentevredenheid

De meerwaarde van Digital Product Teams

01

Volledig ontzorgd worden in ondersteuning op werkprocessen

Digital Product Teams zijn een groep experts die je helpen jouw digitale productideeën tot leven te brengen. Denk aan websites, apps en software. Het team kan bestaan uit onderzoekers, strategen, designers, developers, projectmanagers en andere professionals die over de vaardigheden en knowhow beschikken om jouw product tot een succes te maken. Het doel is om bedrijven zoals jou toegang te geven tot toptalent, zonder dat je daarvoor een heel intern team hoeft op te bouwen. 

02

Leveringszekerheid op het oplossen van digitale vraagstukken

Onze digitale product teams bieden leveringszekerheid bij het oplossen van complexe digitale vraagstukken. Wij begrijpen de cruciale rol van naadloze technologische oplossingen in jouw bedrijfsvoering. Met een bewezen staat van dienst leveren wij betrouwbare en continue ondersteuning, waardoor jouw digitale infrastructuur altijd operationeel is.

03

Ontwikkeling van jouw team met nieuwe kennis en werkwijzen

"Stimuleer de groei van jouw team door hen te voorzien van nieuwe kennis en innovatieve werkwijzen." Onze op maat gemaakte programma's zijn ontworpen om de ontwikkeling van jouw team te verbeteren door middel van actuele en praktische informatie. Van baanbrekende technologieën tot bewezen strategieën, wij bieden de tools die nodig zijn om concurrentie voor te blijven. "Investeer in de toekomst van jouw team en versterk de capaciteiten voor blijvend succes."

FAQ

Top 5 veelgestelde vragen door onze klanten in RFI / RFP trajecten over Digital Product Teams

Thijs van Dijk

thijs@bttr.nl

01
Wat is een Digital Product Team?

Een Digital Product Team is een multidisciplinair team dat zich richt op het ontwikkelen, beheren en verbeteren van digitale producten. Het team bestaat vaak uit professionals met diverse vaardigheden, zoals een product owner, designers , ontwikkelaars, testers en marketeers. Samen werken ze aan het leveren van waarde aan gebruikers door middel van digitale producten, zoals apps, websites of software. 

02
Wat zijn de belangrijkste taken van een Digital Product Team?

Binnen de digital product teams komen verschillende expertises samen. Samen ontwikkelen we merk- en digitale strategieën, ontwerpen en ontwikkelen we digitale toepassingen en merken, verzorgen we gebruikers en marktonderzoek en zorgen we voor marketingstrategieën en contentproducties. Hierdoor zijn onze teams in staat om jouw organisatie volledig te ontzorgen.  

03
Hoe verschilt een Digital Product Team van een traditioneel ontwikkelteam?

Een Digital Product Team onderscheidt zich van een traditioneel ontwikkelteam door zijn multidisciplinaire aanpak en focus op het creëren, beheren en optimaliseren van digitale producten. Het team bestaat doorgaans uit een mix van experts met diverse vaardigheden, waaronder een product owner, designers, ontwikkelaars, testers en marketeers. Gezamenlijk streven we ernaar om waarde te leveren aan gebruikers door middel van digitale producten zoals apps, websites of software.

04
Hoe kan een Digital Product Team effectief samenwerken?

Onze samenwerking met jouw interne organisatie verloopt soepel en transparant. We stellen open communicatielijnen in, organiseren regelmatige meetings voor afstemming en feedback, en zorgen ervoor dat onze creatieve teams nauw samenwerken met jouw team om de doelstellingen te begrijpen en te bereiken. We streven naar een synergetische relatie waarin beide partijen hun expertise en inzichten kunnen delen om tot de best mogelijke resultaten te komen.

05
Hoe meet je het succes van een Digital Product Team?

We meten het succes van onze Digital Product Teams aan de hand van interne en externe KPI’s zoals productiviteit van het team, de kwaliteit van de producten, gebruikersbetrokkenheid en tevredenheid en externe factoren zoals de impact op jouw organisatie en de klanttevredenheid. Op deze manier houden we onze teams scherp en streven we samen naar innovatieve digitale toepassingen van alleen de hoogste kwaliteit.

Samenwerken met onze Digital Product Teams

01Resultaten
Resultaten uit websites, apps en software 🔥
Besparingen op FTE's of verbeterde conversie.
Realtime inzicht met Lookerstudio dashboards.
Gegarandeerd 0% downtime en up-to-date systemen.
02Samenwerken
Werken met onze teams ⚡
Een vaste product owner.
8 expertises beschikbaar.
DesignOps- en DevOps-methodologieën.
03Besparen
Besparing van tijd en interne kosten 💸
Profiteer van 8 verschillende expertises.
Geen interne werving-, ontwikkelings- en onderhoudskosten.
Implementeer efficiënte workflows en automatiseringen.

Digital Product Innovators

Digitale oplossingen en strategieën vormen steeds meer een onmisbare basis voor organisaties en processen. BTTR laat digitale oplossingen werken voor jouw organisatie. Wij hebben de drive om eenvoud te creëren bij complexe vraagstukken en zo ontwikkeling en groei te stimuleren bij onze opdrachtgevers. In ons multidisciplinaire team staat de mens centraal. We investeren in ontwikkeling en samenwerking. Zo maken we jouw en onze samenleving steeds mooier.

Bekijk ons team