INNOVATION BY DESIGN VOOR VOORUITGANG

Innovation by design is een schaalbare en flexibele aanpak om innovatie binnen je organisatie te versnellen. Met onze dienst voegen we gespecialiseerde kennis toe aan jouw in-house team. Samen met jouw organisatie zijn we in staat om complexe vraagstukken aan te pakken en met technologie jouw processen, diensten en producten te verbeteren en door te ontwikkelen.

Introductie

Innovation by design is een discipline waarbij onze teams jou ondersteunen bij het strategisch inzetten van digitale middelen voor jouw organisatie. Denk aan websites, apps en software voor interne of externe doeleinden. Onze teams bestaan uit onderzoekers, strategen, designers, developers en projectmanagers die over de vaardigheden en kennis beschikken om jouw product of dienst succesvol te maken. Ons doel is om organisaties zoals de jouwe toegang te geven tot een professioneel team voor het definiëren en systematisch toepassen van nieuwe innovaties, zonder dat je daarvoor een volledig intern team hoeft samen te stellen.

4Product teams7expertises20+jaar ervaring8.7klantentevredenheid

De meerwaarde van Digital Strategy

01

Vergroot de zichtbaarheid en bereik van je organisatie

Investeren in een innovation by design biedt organisaties de kans om consistent te blijven ontwikkelen. Door duidelijke digitale strategie te definiëren, sluiten kanalen zoals websites, social media en online advertenties naadloos op elkaar aan en worden deze strategisch ingezet. Dit stelt jouw organisatie in staat om te investeren in digitale ontwikkeling voor een stevig fundament voor de toekomst. 

02

Constante optimalisatie en doorontwikkeling van digitale middelen

Een organisatie met een doordachte innovatie kan snel reageren op veranderingen in de markt en klantbehoeften. Dankzij de uitgebreide data-analyses van onze teams worden problemen of kansen snel geïdentificeerd. Dit resulteert in een effectieve inzetting van digitale middelen en een verbeterde ROI op digitale investeringen. Bovendien werken we constant samen met jouw in-house team aan de optimalisatie en innovatie van de organisatie, diensten en producten. 

03

Verhoog de efficiëntie van jouw organisatie en interne teams

Optimaliseer de prestaties van jouw organisatie en interne teams door gebruik te maken van een strategische innovatie. Zet digitale middelen strategisch in om de processen en communicatie binnen je organisatie te stroomlijnen. Van geavanceerde tools voor projectmanagement tot efficiënte communicatieplatforms of digitale tools, een doordachte digitale strategie maakt je organisatie en teams effectiever en sneller in het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

FAQ

Top 5 veelgestelde vragen door onze klanten in RFI / RFP trajecten over Innovation by Design

Thijs van Dijk

thijs@bttr.nl

01
Wat is een Innovation by design?

Innovation by design is een strategisch plan dat de effectieve inzet van innovatieve technologieën, middelen en kanalen stuurt om bedrijfsdoelstellingen te bereiken. De strategie richt zich op diverse aspecten zoals online aanwezigheid, gebruikerservaringen, marketing, touchpoints en operationele processen. Het doel van innovation by design is om de digitale activiteiten van een organisatie te coördineren en optimaliseren, met als resultaat het stimuleren van de groei van jouw organisatie.

02
Wat is de belangrijkste rol van Innovation by design?

Door een innovatieplan wordt duidelijk hoe we digitale middelen, kanalen en technologieën inzetten om bedrijfsdoelstellingen te behalen. Innovation by design stelt organisaties in staat om de waarde, betrokkenheid en effectiviteit van haar producten, diensten en processen te vergroten of te verbeteren. 

03
Hoe ziet het innovation by design proces eruit?

Bij het vaststellen van innovation by design starten we met een grondige analyse van de digitale touchpoints. Deze inzichten brengen we samen in een service blueprint en een digitale strategie. Met deze strategie streven we naar een creatief en effectief plan van aanpak dat naadloos aansluit op de bedrijfsdoelstellingen en de behoeften van de doelgroep. Samen bepalen we hoe we digitalisering inzetten voor het vernieuwen en doorontwikkelen van jouw producten, diensten en organisatie. 

04
Hoe past innovation by design binnen onze overkoepelende bedrijfsstrategie?

Met innovation by design identificeren we kansen en uitdagingen in de digitale omgeving en stellen we specifieke digitale doelstellingen op die aansluiten bij de bedrijfsdoelstellingen en doelgroep. Op basis van deze digitale doelstellingen selecteren we geschikte innovatieve technologieën, kanalen en platforms voor jouw organisatie. Vervolgens voeren we voortdurend optimalisaties uit op basis van analyses en evaluaties. Zo zorgen onze digital product teams samen met jou in-house teams ervoor dat de bedrijfs- en digitale strategieën naadloos op elkaar aansluiten. 

05
Hoe meet je het succes van innovation by design?

We meten het succes van innovaties aan de hand van vooraf vastgestelde KPI's (Key Performance Indicators), zoals websiteverkeer, conversieratio’s, klantbetrokkenheid, bereik en ROI (Return on Investment). Daarnaast analyseren we ook feedback van het publiek, klanttevredenheid en eventuele veranderingen in merkbekendheid of -perceptie om een volledig beeld te krijgen van de effectiviteit van onze inspanningen.

Samenwerken met onze Digital Product Teams

01Resultaten
Resultaten uit websites, apps en software 🔥
Besparingen op FTE's of verbeterde conversie.
Realtime inzicht met Lookerstudio dashboards.
Gegarandeerd 0% downtime en up-to-date systemen.
02Samenwerken
Werken met onze teams ⚡
Een vaste product owner.
8 expertises beschikbaar.
DesignOps- en DevOps-methodologieën.
03Besparen
Besparing van tijd en interne kosten 💸
Profiteer van 8 verschillende expertises.
Geen interne werving-, ontwikkelings- en onderhoudskosten.
Implementeer efficiënte workflows en automatiseringen.

Digital Product Teams

Ontdek hoe onze Digital Product Teams jouw in-house team versterken en het ontwikkelen van websites, apps en software versnellen. Met experts in onderzoek, strategie, design, ontwikkeling en projectmanagement maken we innovatie toegankelijk voor iedereen.

Lees meer