Member Data Platform

Centraliseer jouw digitale infrastructuur met het Member Data Platform. Beheer al je IT-systemen op één plek, zonder gedoe met versnippering en ontoegankelijke gebruikerservaringen. Vereenvoudig jouw IT-beheer en creëer ruimte voor innovatie.

Bekijk voordelen

Het modulaire Member Data Platform maakt jouw IT-infrastructuur future-proof

Het Member Data Platform voor organisaties met leden biedt een oplossing voor de uitdagingen van verouderde digitale platforms, systemen en applicaties. Deze verouderde systemen leiden tot gefragmenteerde gebruikservaring, complex onderhoud en groeiende compliance- en cybersecurity-risico’s.

Ons Member Data Platform maakt gebruik van een moderne modulaire architectuur om deze problemen te voorkomen. Hiermee kun je jouw digitale ecosysteem op maat samenstellen en profiteren van de “best practice”-componenten die altijd het beste resultaat voor jouw organisatie leveren.

Door de modulaire opzet middels microservices kun je de doelgroepgerichte front-end onafhankelijk gebruik van de back-end. Dit biedt meer flexibiliteit bij het toevoegen van nieuwe contactpunten aan de voorzijde, zoals verbindingen met externe partners en diensten zoals Microsoft Dynamics of SAP.

Met het Member Data Platform heb je meer vrijheid om te experimenteren met nieuwe digitale journey’s en technologische mogelijkheden, zonder dat dit een grote impact heeft op de achterliggende IT-infrastructuur. Hierdoor kun je sneller inspelen op de behoeften van jouw doelgroep en nieuwe kansen benutten binnen de sector.

Tegelijkertijd geeft ons platform je organisatie meer overzicht en controle. Dit vereenvoudigt het effectieve beheer van jouw volledige digitale infrastructuur en stelt je in staat om gegevens uit elk onderdeel te verzamelen en te analyseren. Op deze manier kun je jouw dienstverlening en ervaringen steeds beter afstemmen op de behoeften van jouw leden en branche.

‘Het Member Data Platform draagt bij om innovatie toe te passen bij élke sector uitdaging’

Neem contact op voor een demo

Thijs van Dijk

Samenwerken aan innovatie

Voordelen Member Data Platform

 • 01 Een geïntegreerd modulair platform

  Het Member Data Platform biedt verenigingen en brancheorganisaties een geïntegreerde oplossing om al hun IT-systemen en data op één centrale plek te beheren. Dit zorgt voor een vereenvoudigd en efficiënter IT-beheerproces, waarbij de noodzaak voor meerdere systemen en complexe integraties wordt geëlimineerd.

 • 02 Centrale gegevensopslag en -beheer

  Een centrale gegevensopslag en -beheer is essentieel voor moderne organisaties. Het stelt hen in staat om grote hoeveelheden gegevens efficiënt op één locatie op te slaan en te beheren. Met verbeterde gegevensintegriteit, snelle toegang tot informatie en vereenvoudigd databeheer kunnen organisaties beter geïnformeerde beslissingen nemen en concurrerend blijven in een data gedreven wereld.

 • 03 Alle functionaliteiten om te innoveren

  Een centrale gegevensopslag en -beheer biedt organisaties geavanceerde functionaliteiten om te innoveren. Met gegevensanalyse, machine learning en samenwerkingstools kunnen ze waardevolle inzichten verkrijgen, autonome besluitvorming mogelijk maken en een cultuur van innovatie stimuleren. Door te investeren in een centrale gegevensopslag en -beheer leggen organisaties de basis voor succesvolle innovatie en concurrentievoordeel.

StoryBlok Headless CMS voor centraal content beheer

StoryBlok Headless CMS is de ideale oplossing voor centraal contentbeheer binnen het Member Data Platform. Met StoryBlok kunnen verenigingen en brancheorganisaties gemakkelijk al hun content op één plek beheren en vervolgens naadloos integreren met verschillende kanalen en touchpoints.

Dankzij het headless karakter van StoryBlok kunnen contentbeheerders content maken en bewerken zonder beperkingen. Het biedt een intuïtieve interface waarmee gebruikers eenvoudig content kunnen maken en organiseren, ongeacht het type inhoud (zoals tekst, afbeeldingen, video’s of dynamische elementen).

Met StoryBlok kunnen verenigingen en brancheorganisaties de consistentie van hun content waarborgen, omdat ze één enkele bron van waarheid hebben. Dit betekent dat updates en wijzigingen direct worden doorgevoerd op alle kanalen en touchpoints, waardoor een naadloze en uniforme gebruikerservaring ontstaat.

Bovendien biedt StoryBlok flexibiliteit en schaalbaarheid. Het stelt organisaties in staat om content aan te passen aan specifieke doelgroepen en kanalen, zodat ze relevante en gepersonaliseerde berichten kunnen leveren. Daarnaast kunnen ze snel nieuwe touchpoints en kanalen toevoegen, waardoor ze kunnen inspelen op veranderende behoeften en kansen in de markt.

Kortom, met StoryBlok Headless CMS als onderdeel van het Member Data Platform kunnen verenigingen en brancheorganisaties hun content centraal beheren en eenvoudig integreren met diverse kanalen. Dit resulteert in consistente en gepersonaliseerde contentervaringen, terwijl flexibiliteit en schaalbaarheid behouden blijven.

 • Headless CMS

 • Cloud Native

Cultuur

Digitale innovatie voor de wereld van morgen

Contact

Thijs van Dijk

Strateeg

0318 - 760 960