WordPress website laten maken

Contact

Een WordPress website laten maken door BTTR betekent dat je een moderne en professionele website krijgt met een uniek design en vertrouwde techniek in de vorm van het WordPress CMS. Als digital agency beschikken we namelijk over veel verschillende disciplines, van developers tot designers en online marketeers. Zo weet je zeker dat jouw website van hoge kwaliteit is.

Een website die past bij jouw bedrijf 

Wanneer je een WordPress website laat maken is het belangrijk dat deze aansluit op de uitstraling en het imago van jouw bedrijf. Vaan MKB bedrijf tot multinational; wij snappen het belang van een website die het verhaal van jouw organisatie vertelt. Wij hebben daarom strategen die met je meedenken van begin tot eind. Samen vertellen we het verhaal van jouw bedrijf met deze website en wordt de juiste doelgroep direct aangesproken.

Wij regelen alles van A tot Z 

Een WordPress website laten maken is veel meer dan alleen het technische werk van onze developers. Een WordPress website heeft namelijk een doel. Of dit nou puur informeren of het verkopen van producten en diensten is, wij houden er rekening mee tijdens het maken van jouw website. Wij beschikken dan ook over designers die de fraaiste vormgeving kunnen maken en online marketeers die ervoor zorgen dat de juiste bezoekers naar de website komen. Uiteindelijk draait het daar allemaal om. Wanneer je een WordPress website laat maken door BTTR, zorgen wij voor;

  • Het vastleggen van domein(en) en de hosting
  • Een prachtig design
  • Een heldere website structuur
  • SEO teksten op de website
  • Een mobielvriendelijke website
  • Uitgebreide formulieren
  • Logo en huisstijl ontwerp
  • Passend onderhoud

Voordelen van het WordPress CMS systeem 

Bij BTTR werken we regelmatig met WordPress websites en dat is niet zonder reden. WordPress websites hebben namelijk veel voordelen. Een aantal voordelen op een rij:

1 Het is een open source systeem

Bijzonder aan WordPress is dat het een open source systeem is. Dit wil zeggen dat iedereen kosteloos gebruik mag maken van het WordPress CMS, zonder de er licentiekosten hoeven te worden betaald. Om die reden is er een gigantische community van programmeurs die constant verbeteringen aanbrengen. Dit resulteert in veel updates die het gebruik van WordPress nog makkelijker maken.

2 Super veel plugins beschikbaar

Een plugin is als het ware een uitbreiding van het systeem. Hierdoor worden er extra functionaliteiten toegevoegd aan de WordPress website of worden handelingen net even wat makkelijker gemaakt. Veel van deze plugins zijn ook nog eens gratis. 

3 WordPress is zoekmachine vriendelijk

Niet geheel onbelangrijk tegenwoordig is dat WordPress ook nog eens zoekmachine vriendelijk is. We hadden het net al even over plugins en er bestaan dus ook talloze plugins die het makkelijk maken om de website zoekmachine vriendelijk te maken. Zo kun je met de juiste plugin makkelijk een SEO titel, meta beschrijving en focus keyword toevoegen voor iedere pagina. En omdat WordPress een lichtgewicht CMS systeem is, is het ook nog eens relatief snel, iets waar zoekmachines van houden en de gebruikers trouwens ook.

4 Een veilige website

Hackers liggen altijd op de loer, maar bij WordPress worden beveiligingslekken of bugs snel verholpen door middel van updates. Zodra er iets niet in orde is komt er snel een update uit die dit oplost. Hierdoor verminder je het risico op fouten in een website. Daarnaast zijn er ook voor het verhogen van de beveiliging talloze plugins.

Een WordPress website laten maken 

Ben je al overtuigd en wil je een website laten maken door een professionele partij met jaren ervaring? Neem dan gerust contact met ons op.

0318 - 760 960