Website laten ontwikkelen

Een nieuwe website laten ontwikkelen omdat je nog geen website hebt of omdat de huidige website verouderd is? Bij BTTR creëren we websites die aan jouw wensen voldoen. Elke website wordt uniek gebouwd, volledig gericht op jouw doelgroep en het behalen van jouw doelen. 

Waarom wil je een website?

Het klinkt als een simpele vraag, maar vaak komt er nog best een ingewikkeld antwoord uit deze vraag. Een website moet passen bij jouw organisatie. Wat dat precies inhoudt, is voor iedereen verschillend omdat iedere organisatie uniek is. Een website laten ontwikkelen kan verschillende redenen en doelen hebben. Een website kan worden gebruikt om:

  • Bezoekers te overtuigen iets te doen
  • Een netwerk te vergroten
  • Informatie te geven aan de bezoekers
  • Producten of diensten te verkopen
  • Contact te leggen met de bezoekers
  • De interactie aan te gaan met de bezoekers

Het kan ook zijn dat er een combinatie van de hierboven genoemde doelen of meerdere doelen de reden zijn voor het laten ontwikkelen van een website. Vaak is de website ondergeschikt aan de hoofddoelen van een organisatie en is het een middel om deze hoofddoelen te behalen. Weet je nog niet helemaal hoe een website kan helpen bij het bepalen van de hoofddoelen van jouw bedrijf, of ben je benieuwd op welke manieren dit kan? Kom hier gerust een keer met ons over praten.

Een CMS systeem dat past bij jouw organisatie 

Welk CMS systeem past bij jouw organisatie? Daar komen wij samen achter. Een CMS (Content Management Systeem), wordt gebruikt om de website mee te publiceren en te kunnen aanpassen. Het meest bekende systeem is WordPress,maar er bestaan verschillende systemen, verschillende functionaliteiten en verschil in gebruik. BTTR helpt bij het vinden van het perfecte CMS voor jouw organisatie.

Laat het merk tot leven komen 

Omdat we bij BTTR unieke websites ontwikkelen wordt elke website vanuit het niets gecreëerd. Jouw inbreng samen met de creativiteit van onze designers geeft als uitkomst een mooie en unieke website. Wij gaan pas verder met het ontwikkelen van de website als je volledig akkoord bent met het ontwerp. Op deze manier krijg je een website waar je écht trots op kunt zijn. Door het toepassen van een eigen ontwerp zorg je op de website voor een ultieme en unieke merkbeleving. Onze creatieve designers hebben veel ervaring met verschillende soorten websites en zitten dus bomvol mooie ideeën. Maak daar gerust gebruik van! 

Website als lead generator 

Een goede website levert leads op. Een lead is een potentiële nieuwe klant die is ontstaan door het bezoek aan jouw website. Deze leads komen niet zomaar binnen via een website, daar zit namelijk een hele strategie achter. Om leads te kunnen krijgen is het belangrijk dat er genoeg bezoekers naar de website komen. Het krijgen van meer bezoekers kan op vele manieren. Zo kan er gebruik worden gemaakt van Search Engine Optimization (SEO), Adverteren op Google of social media kanalen. 

Wanneer de bezoekers eenmaal op de website zijn, is het belangrijk dat ze daadwerkelijk worden omgetoverd tot een lead. Samen gaan we op zoek naar de beste indeling voor de website om ervoor te zorgen dat jouw potentiële klant zijn of haar gegevens achterlaat op jouw website. Meer leads, meer omzet!

Neem contact met ons op 

Wil jij een website laten ontwikkelen door een professionele organisatie met een rijke klanten historie? Kom gerust eens bij ons langs op de Newtonstraat 1 in Veenendaal of neem contact met ons op.

0318 - 760 960