Webdesign laten maken

Dit wil ik

Bijna elk bedrijf heeft tegenwoordig een website, en het hebben van een goed ontworpen website is cruciaal voor het succes van een website. Je teksten kunnen nog zo goed zijn, maar als je design mensen niet aantrekt, dan zal je website alsnog niet optimaal werken. Bij BTTR helpen we jou met het ontwikkelen van een strak webdesign.

Het belang van een goed webdesign

Een goed ontworpen website is van cruciaal belang voor het succes van een bedrijf. Een goed design is belangrijk omdat je website er mooi uitziet. Maar daarnaast heeft het nog een aantal belangrijke functies.

Maak je bedrijf kenbaar

Een goed ontworpen website trekt klanten aan en helpt om te beslissen of ze met je willen werken of niet. Een strak design vergroot de geloofwaardigheid van je bedrijf. Daarnaast kun je met een goed design beter aangeven wat je doet, hoe je dat doet en waarom je dat doet.  

Verbeter de gebruikservaring

Een goed ontworpen website zorgt voor een betere gebruikerservaring. Als uw website gemakkelijk te navigeren is en de inhoud gemakkelijk te vinden is, zullen klanten het als positief ervaren en langer op uw site blijven.

Zorg voor een hogere positie in Google

Een goed ontworpen website kan helpen om hoger te scoren in Google. Als je website goed gestructureerd is en de inhoud geoptimaliseerd voor zoekmachines, zal je website beter ranken. Daarnaast zorgt een goede gebruikservaring en langere bezoektijden ook voor hogere posities in Google.

Hoe maakt BTTR een webdesign voor jou?

Bij het maken van een goed design is een strategie het belangrijkste. Daarom beginnen we altijd met een strategische fase en problemen we te begrijpen wat voor jou het beste werkt.

Doelstellingen bepalen

Voordat we beginnen met het ontwerpen van je website, formuleren we samen duidelijke doelstellingen bepalen. Wat wil je bereiken met je website? Wil je meer klanten aantrekken? Wil je je producten of diensten online verkopen? We bepalen een doelgroep en onderzoeken hoe we deze doelgroep het beste kunnen aanspreken. 

Onderzoek doen

Vervolgens voeren we een onderzoek uit waarin we de doelgroep en de concurrenten analyseren. We analyseren wat concurrenten doen en wat hen succesvol maakt. Zo begrijpen we beter wat er nodig is om jouw webdesign optimaal te maken.

Contentstrategie

Vervolgens inventariseren we wat er qua inhoud op de website moet komen. Denk aan tekst, afbeeldingen, video’s en audio. Zo bepalen we de structuur van je website en beslissen we samen  hoe de inhoud op de site eruit komt te zien.

Neem contact met ons op

Ben jij enthousiast geworden van het bovenstaande en wil jij graag een sterk webdesign laten ontwikkelen door BTTR? Neem dan gerust contact met ons op.

Dit wil ik
0318 - 760 960