SEO strategie

Contact opnemen

Ik wil hoger in Google! Dat horen wij vaker. Helaas is hoger in Google niet zo gemakkelijk als het misschien klinkt. Het is belangrijk dat er nagedacht wordt over alles wat je in gaat zetten om hoger in Google te komen. Daarom wordt er eerst een SEO strategie gemaakt. We gaan niet zomaar wat doen en hopen dat jouw website hoger in Google komt, het werkt alleen met een goede SEO strategie.

SEO strategie kost tijd

Belangrijk om van te voren te weten is dat zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO, tijd kost. Jouw website staat niet binnen een maand op de eerste pagina in Google. Zo werkt SEO niet. SEO is een marketing methode waar veel tijd in gaat zitten. Wanneer je hier veel tijd in steekt, kan het ook veel opleveren. SEO is nog steeds een vrij goedkope manier om meer bezoekers naar jouw website te trekken.

SEO strategie en Google

Google is met de jaren erg veel veranderd. Tegenwoordig staan er een stuk minder organische resultaten op de eerste pagina dan eerder. Er staan veel meer advertenties op de eerste pagina in Google dan een aantal jaar geleden. Dit betekent dat je veel meer moeite moet doen om op de eerste pagina in Google te komen als organisch resultaat. Een goede SEO strategie wordt hierdoor steeds belangrijker. Je komt namelijk niet meer zo gemakkelijk op de eerste pagina met jouw website.

Aan de andere kant kun je dit ook als een positieve verandering zien, omdat de posities op de eerste pagina in Google wel steeds waardevoller worden. Hoe minder organische resultaten er staan, hoe groter de kans dat het verkeer naar jouw website omhoog gaat wanneer je wel op de eerste pagina in Google staat.

Start nu met jouw SEO strategie

Wil je SEO gaan inzetten voor jouw website, maar weet je zelf niet hoe of heb je er geen tijd voor? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag, om bovenaan in Google te komen staan met een sterke SEO strategie.

Contact opnemen
0318 - 760 960