Recruitment campagne

Contact opnemen

Als zorg- en welzijnsorganisatie kom je dagelijks digitale vraagstukken tegen. Vraagstukken over marketing, communicatie, innovatie of hoe je slimmer je bedrijfsvoering kan organiseren. Door het ontwikkelen van een digitaal platform op maat bereik je beste resultaat voor jouw vraagstuk.

Start met werving

Spread the word! Start met de werving van nieuwe talenten. Samen creëren we een passende campagne voor jouw organisatie. We maken gebruik van de beste wervingsmethoden voor de talenten die jij zoekt.

Zet employer branding in

Misschien heeft jouw organisatie haar branding piekfijn in orde. Maar hoe zit dat met employer branding? Met employer branding laat je zien waarom jij een interessante werkgever bent. Met de juiste, passende employer branding trekt jouw organisatie niet alleen nieuw talent aan, je kunt dit talent ook motiveren en behouden.

Breng recruitment data in kaart

De campagne is uitgerold. En nu maar afwachten? Bij BTTR brengen we alle recruitment data in kaart. Met deze data kunnen we tijdens de campagne wijzigingen aanbrengen en zorgen voor het optimaliseren van de campagne.

Vooruitstrevende technologie

Er zijn veel meer mogelijkheden voor recruitment dan alleen een vacaturesite of social media. Wij werken met vooruitstrevende recruitment technology. Denk bijvoorbeeld aan chatbots. Chatbots kunnen zo ingesteld worden dat potentiële kandidaten herkend worden en ze naar de geschikte functie worden geleid op de website. Of zet marketing automation in en maak gebruik van verschillende kanalen voor recruitment om jouw potentiële nieuwe werknemers nog beter te bereiken.

Contact opnemen
0318 - 760 960