Expert review voor jouw website

Contact opnemen

Vaak laten mensen een website bouwen en verwachten ze dat deze jaren meegaat. Wat in principe ook zo is, mits de website voldoende up-to-date wordt gehouden. Dit is helaas niet altijd het geval. Ziet jouw website er prachtig uit, maar gebeurt er te weinig? Veel klachten die wij horen in onze omgeving zijn:

 • Ik krijg te weinig bezoekers op mijn website
 • De bezoekers die er komen nemen geen contact op
 • Wij zijn niet vindbaar genoeg voor onze klanten
 • Ik weet niet hoe ik mijn website up-to-date moet houden
 • Ik wil mijn website verbeteren maar weet niet waar ik moet beginnen

Met onze expert review voor websites tast je niet langer in het duister met de hierboven genoemde problemen. Je hebt helder waar de verbeterpunten liggen voor jouw website en weet wat er moet gebeuren om ervoor te zorgen dat je een sterke website hebt.

Ons expert review website is direct te implementeren

Binnen het online marketing vakgebied kun je allerlei verschillende onderzoeken of 0-metingen aanvragen. Vaak staat er nuttige informatie in, maar kun je er niets mee als je zelf geen online marketing specialist bent. Daar maakt deze expert review het verschil. We hebben dit rapport zo ingericht dat je leest wat ons opvalt, waarom dat belangrijk is om goed te presteren, wat ons advies is en welke concrete actiepunten daar uit volgen. Daar kun je tenminste echt wat mee! Met ons rapport weet jij het volgende:

 • Waar de verbeterpunten liggen voor jouw website
 • Hoe je aan de slag kunt gaan met de verbeterpunten
 • Hoe jouw website meer vindbaar wordt
 • Hoe je ervoor zorgt dat jouw bezoekers actie ondernemen

In één klap helder wat de staat is van jouw website

Een expert review website zorgt ervoor dat je in één klap helder hebt wat de staat van jouw website is. Onze expert review voor websites dekt een groot deel van de aspecten van een website en laat precies zien waar de pijnpunten zitten. Hierdoor kan jij direct aan de slag om deze punten te verbeteren! Wacht niet langer en laat jouw website checken door een expert op het gebied van:

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Conversieoptimalisatie
 • UX concept
 • Fotografie/beeldmateriaal
 • Het design van de website
 • Tone of voice
 • Geoptimaliseerd voor Google (SEO)

Gebruiksvriendelijkheid van de website

Binnen onze expert review voor de website wordt er gekeken hoe gebruiksvriendelijk de website is. Het is de bedoeling dat de bezoeker van de website zo gemakkelijk mogelijk door de website navigeert. Is de tekst leesbaar en sluit de inhoud aan op de doelgroep? Is er een logische navigatiestructuur? En komt de bezoeker niet op 404 pagina’s uit wanneer hij navigeert door de website? Dit zijn slechts enkele punten die we zullen meenemen in onze website check.

Conversieoptimalisatie

Je kunt nog zoveel bezoekers op de website hebben, maar als die bezoekers geen actie verrichten, vinden er geen conversies plaats. En als er geen conversies plaatsvinden, wordt er ook niets verdiend. Wij checken daarom jouw website op het gebied van conversieoptimalisatie zodat er ook daadwerkelijk wat gebeurt op de website. Waar bevinden de call to actions zich? Hoe zien die eruit? Zijn deze tactisch geplaatst? Is de banner op de website aantrekkelijk? We leggen je uit waarom onze bevindingen belangrijk zijn voor je website. Vervolgens geven we je advies en stellen we concrete actiepunten op. Met onze tips leg jij de rode loper uit voor de bezoeker op je website en begeleidt je hem zo naar een conversie.

Fotografie /beeldmateriaal

Het beeldmateriaal is een belangrijk aspect van de website. Het plaatsen van foto’s om het plaatsen van foto’s is nooit de manier. Er moet een gedachte achterzitten. Sluiten de foto’s aan op de content die aanwezig is op de pagina? Draagt het beeldmateriaal bij aan het realiseren van een conversie? Dit zijn allemaal zaken die inzichtelijk worden gemaakt met onze expert review voor jouw website

Het design van de website

“Het oog wil ook wat” is een bekende uitdrukking, maar daardoor zeker niet minder waar. Het design is dan ook een belangrijk onderdeel van de website en wordt uitgebreid behandeld in onze expert review voor je website. Welke kleuren worden er gebruikt? Sluit dit aan op de huisstijl of zijn er onnodige afwijkingen aanwezig hierin? Hoe ziet het ontwerp eruit? Is dit nog wel up-to-date of kan deze wel een make-over gebruiken? Krijg antwoord op al deze vragen met onze expert review.

Tone of voice

De manier waarop je de doelgroep aanspreekt is belangrijk. Heb je een jonge doelgroep die je ouderwets, statisch en formeel aanspreekt? Dan zullen ze al snel zorgen voor een bounce op jouw website. De doelgroep moet zich immers wel kunnen vinden in de content op de website. Onze expert review voor jouw website bevat daarom een grondige analyse van de gebruikte tone of voice.

Optimalisatie voor Google (SEO)

Naast dat de bezoeker over moeten gaan op een conversie is het wel zo handig als je deze bezoekers ook daadwerkelijk op jouw website krijgt. Optimalisatie voor Google is een goede manier om meer bezoekers op jouw website te krijgen. SEO is een breed vakgebied en wij behandelen in onze expert review voor jouw website dan ook de volgende punten:

 • SEO technische opvallendheden
 • Structuur van de website
 • Content op de website
 • Gemiste kansen SEO

Laat onze experts jouw website reviewen

 

Wil jij het maximale uit jouw website halen maar weet je niet waar je moet beginnen? Met onze expert review voor jouw website heb je helemaal helder wat voor kansen er liggen en waar deze kansen liggen. Dankzij concrete actiepunten kun je daarna direct aan de slag! Geen moeilijke poespas, maar een helder verhaal. Vraag vandaag nog een expert review aan of neem contact met ons op als je nog vragen hebt.

 

Contact opnemen
0318 - 760 960