SEA uitbesteden

Dit wil ik

Op zoek naar een manier om direct je online zichtbaarheid en verkeer te vergroten? Dan is SEA een geschikte manier van adverteren voor jou. Bij BTTR weten we met ons diverse team hoe we sterke SEA-campagnes in elkaar kunnen zetten.

Wat is SEA?

Een SEA-campagne kan een complexe taak zijn, vooral als je niet over de benodigde expertise beschikt. Echter is het heel nuttig, omdat je op een betaalde manier direct bereik kunt behalen. Door middel van zoekwoorden kun je een campagne inrichten. Je kunt zo’n campagne voor meerdere doeleinden inzetten. Bijvoorbeeld om je zichtbaarheid te vergroten, meer conversies te maken of meer producten te verkopen.

SEA bij BTTR

Bij BTTR zijn we op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld van SEA en blijven we ons ook ontwikkelen in deze tak van online marketing die zich snel ontwikkelt. Of je nu meer verkeer naar je website wil leiden, de conversies wil verhogen of simpelweg je merk bekender wil maken,wij hebben de expertise om je te helpen.

Datagedreven

We werken graag samen met je om je campagnes en doelstellingen voortdurend te evalueren en aan te passen, zodat we het beste rendement op je investering kunnen garanderen. Daarnaast krijgen we een hoop data binnen en rapporteren we deze data ook aan je. Op deze manier kunnen we datagedreven keuzes maken. Dit geeft de campagne een grotere kans van slagen.

Contact opnemen

Op zoek naar een partner om je SEA uit te besteden? Neem contact met ons op, graag zetten we een sterke campagne op met jou.

Dit wil ik
0318 - 760 960