Hoger in Google

Contact opnemen

Je hebt een geweldig product of dienst en dit wil je maar al te graag aan de wereld laten zien. Het liefst schreeuw je het van de daken. Maar als niemand je hoort, heeft dat niet echt veel nut. Met een website werkt dit net zo. Een website kan er prachtig uitzien maar als hij niet wordt bezocht is het eeuwig zonde. Hoger in Google komen (SEO) is in dat geval een must voor meer bezoekers op je website, zelfs wanneer je alleen lokaal zaken doet. Bij BTTR zorgen we ervoor dat je website stijgt in de ranking van Google en dus meer zichtbaar wordt voor potentiële klanten. Uiteindelijk levert dit meer bezoekers op en meer omzet.

SEO optimalisatie

Laat de wereld zien wat je in huis hebt

Het is belangrijk dat mensen weten wat je verkoopt en waar voor hen de voordelen liggen. Wanneer je hoger in Google komt, zullen meer mensen jouw product of dienst zien. Dat  zorgt uiteindelijk voor meer omzet. De technische term om hoger in Google te komen is SEO (search engine optimalization) oftewel zoekmachine optimalisatie. In het kort levert SEO de volgende voordelen op:

  • Meer online zichtbaarheid
  • Geen kosten per klik
  • Sterke landingspagina’s die andere marketingmiddelen ondersteunen
  • Meer bezoekers op jouw website

Transparante internetmarketing

Bij BTTR hanteren we transparante internet marketing om jouw pagina’s hoger in Google te krijgen. Dit zeggen we niet alleen omdat het leuk klinkt. De tijd die we besteden aan jouw website leggen we tot in de kwartieren vast. Vervolgens communiceren we elke maand wat we gedaan hebben in een overzichtelijke rapportage. Zo heb jij helemaal helder waar je voor betaalt. Zie jij iets opvallends en wil je daarover meedenken? Dan is dat geen enkel probleem. Onze klanten zijn altijd welkom op het kantoor voor een bakje koffie. Geen klant is hetzelfde, dus onze strategieën om hoger in Google te komen worden volledig toegespitst op jouw website.

Samen bepalen we de koers

Bij BTTR luisteren we goed naar jouw wensen en behoeften. Het is natuurlijk zonde als de verkeerde producten of diensten hoger in Google verschijnen. Wij zullen jou daarom van begin tot eind meenemen in de strategie die we opstellen voor je. In deze strategie wordt bepaald welke zoektermen het meest interessant zijn en hoe we er concreet voor zorgen dat op die zoektermen wordt gerankt. Vervolgens gaan we voor je aan de slag. Ben jij zelf in staat om content te schrijven en landingspagina’s te realiseren, dan is dat ook prima. Wij geven jou in dit geval stevige handvaten door middel van onze SEO strategie.

Neem contact met ons op

Wil jij hoger in Google verschijnen met je website, maar heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken?  Wij stellen een helder plan voor je op die we vervolgens zorgvuldig zullen uitvoeren. Heb je nog vragen of wil je even sparren? Neem dan contact met ons op of kom gerust bij ons langs op het kantoor.

Contact
0318 - 760 960