E-mail marketing uitbesteden

Contact opnemen

E-mail marketing uitbesteden is al voor veel bedrijven een behoorlijk lucratieve beslissing geweest. Misschien herken je deze situatie: je hebt een flinke lijst met e-mailadressen van klanten die zich hebben ingeschreven, maar eigenlijk doe je er nooit echt wat mee. Dit is natuurlijk zonde, aangezien hier de grootste kansen liggen. Deze klanten kennen jou namelijk al, waarschijnlijk hebben ze zelfs al eens zaken met je gedaan. Zij hebben dus minder overtuiging nodig om bij jouw zaak een bestelling te plaatsen of een dienst af te nemen. Met de juiste signalen, zie je hen snel weer terug in je winkel. E-mail marketing uitbesteden is daarom ook voor jou een goed idee.

Voor wie is e-mail marketing uitbesteden geschikt?

E-mail marketing uitbesteden is geschikt voor elk bedrijf dat meer geld wil verdienen van zijn bestaande klanten. Of je nou al 1000 e-mailadressen hebt, of nog geen één, dat maakt niet uit. Wij helpen je met het opbouwen van je klantenbestand en het bereiken van je doelgroep. Dus wil jij:

  • Meer omzet halen uit je webshop?
  • Een nieuw product of dienst lanceren?
  • Mensen naar je nieuwe evenement lokken?
  • Je klanten informeren over belangrijke gebeurtenissen?
  • Een kortingsactie bij je trouwe klanten bekend maken?

Dan zit je bij ons absoluut op de juiste plek.

Laat je e-mail marketing uitbesteden bij BTTR

BTTR is een hecht team van professionele online marketeers die al voor veel klanten succesvolle email marketing campagnes hebben opgezet. Bovendien zijn wij trots op onze transparantie werkwijze. Aan het einde van elke maand krijg je een overzicht van alle werkzaamheden die we hebben uitgevoerd. Er zijn bij ons geen verborgen kosten en we proberen niet recht te praten, wat krom is. Bij BTTR geloven we in transparante, intelligente online marketing.

Neem contact met ons op

 

Je e-mail marketing uitbesteden doe je bij BTTR. Door contact met ons op te nemen, kan het balletje gaan rollen. Liever eerst nog een vraag stellen? Geen enkel probleem. Wij helpen je graag.

 

Contact opnemen
0318 - 760 960