Online marketing

Contact opnemen

Ben jij van plan om online marketing uit te besteden? Bij BTTR zorgen we ervoor dat jij online vindbaar wordt en daardoor ook meer uit jouw website haalt. Een betere vindbaarheid zorgt namelijk voor meer online verkopen of aanmeldingen voor een evenement of nieuwsbrief. Samen bepalen we de doelen voor jouw website en zorgen we ervoor dat deze doelen worden behaald. Wij zijn in te zetten voor onder andere:

  • Organisch hoger in Google (SEO)
  • Adverteren in Google (SEA)
  • Conversieoptimalisatie
  • Social media (adverteren)
  • Online strategieën

Organisch hoger in Google (SEO)

Het toepassen van SEO (search engine optimization) zorgt ervoor dat je organisch hoger in Google rankt. Dit wil zeggen dat je zonder advertentiekosten op de eerste pagina van de Google zoekresultaten kan verschijnen. Wij kiezen de zoektermen waarop je gevonden wordt door middel van een uitgebreide zoektermenanalyse die precies in kaart brengt waar de kansen liggen voor jouw bedrijf. Als we de zoektermen samen hebben afgestemd zorgen we voor sterke webpagina’s die gaan ranken op de gekozen zoektermen. Uiteraard komt er nog veel meer bij kijken, maar dat kun je volledig aan ons overlaten.

Conversieoptimalisatie

Duurt SEO te lang voor je en wil je liever direct al resultaat zien? Dat kan door middel van Google Ads (SEA). Dit is namelijk de betaalde variant. Hiermee kan je tegen betaling direct bovenaan in Google verschijnen met de gekozen zoektermen. Door te adverteren in Google verschijn je boven de organische zoekresultaten.

Social media (adverteren)

Social media is niet meer weg te denken uit ons leven. Sommige houden ervan en sommige vinden het niks, maar één ding is zeker; je bereikt er veel mensen mee en dus hoogstwaarschijnlijk ook jouw doelgroep. Maar dan moet je social media wel op de juiste manier inzetten en dat is vaak een stuk lastiger dan mensen in eerste instantie denken. Gelukkig voor jou hebben we bij BTTR social media specialisten die precies weten wat ervoor nodig is om jouw social media in te zetten om jouw doelen te behalen.

Online strategieën

Zonder een goed doordacht plan is het niet slim om te beginnen aan online marketing. Het is essentieel dat je weet welke kant je op wilt met online marketing en wat je er uiteindelijk mee wilt behalen (doelen). Misschien ben je prima in staat om de uitvoerende werkzaamheden die bij online marketing komen kijken zelf uit te voeren, maar mis je nog de overkoepelende strategie die alles tot een mooi geheel maakt. Bij BTTR voorzien we jou van een uitgebreide strategie die helder wordt uitgelegd. Hierdoor weet jij precies waar je aan toe bent en kun je aan de slag met het implementeren van de strategie.

Online marketing bij BTTR

Wil jij aan de slag met online marketing en ben je op zoek naar een partij die meedenkt, luistert naar jouw ideeën en alle specialiteiten die bij online marketing komen kijken onder één dak heeft. Neem dan gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Contact opnemen
0318 - 760 960