Ledenorganisaties platform

Dit wil ik

Community platform

Meer betrokkenheid bij jouw leden met een community platform. BTTR ontwikkelt met een digitale strategie en een slim ontwerp community platformen. Samen met jouw organisatie gaan we aan de slag met het creƫren en inrichten van een community platform passend bij jouw ledenorganisatie.

Wervingscampagne

Potentiƫle leden bereiken? Bij BTTR geven wij samen met jou vorm aan een wervingscampagne voor jouw ledenorganisatie. Een wervingscampagne op maat voor optimaal resultaat.

Ledenportaal

Digitalisering van jouw ledenorganisatie. Bij BTTR ontwikkelen we een ledenportaal op maat. Een slim digitaal platform speciaal voor de leden van jouw organisatie. Een online omgeving waarin leden zelf hun gegevens in kunnen aanpassen, ledenacties kunnen bekijken en op de hoogte kunnen blijven van de laatste ontwikkelingen van de organisatie.

Platform op maat

Als ledenorganisatie kom je dagelijks digitale vraagstukken tegen. Vraagstukken over marketing, communicatie, innovatie of hoe je slimmer je bedrijfsvoering kan organiseren. Door het ontwikkelen van een digitaal platform op maat bereik je beste resultaat voor jouw vraagstuk.

0318 - 760 960