Interactieve digitale oplossingen voor

Ledenorganisaties

Community platform

Meer betrokkenheid bij jouw leden met een community platform. BTTR ontwikkelt met een digitale strategie en een slim ontwerp community platformen. Samen met jouw organisatie gaan we aan de slag met het creëren en inrichten van een community platform passend bij jouw ledenorganisatie.

Lees meer

Wervingscampagne

Potentiële leden bereiken? Bij BTTR geven wij samen met jou vorm aan een wervingscampagne voor jouw ledenorganisatie. Een wervingscampagne op maat voor optimaal resultaat.

Lees meer

Ledenportaal

Digitalisering van jouw ledenorganisatie. Bij BTTR ontwikkelen we een ledenportaal op maat. Een slim digitaal platform speciaal voor de leden van jouw organisatie. Een online omgeving waarin leden zelf hun gegevens in kunnen aanpassen, ledenacties kunnen bekijken en op de hoogte kunnen blijven van de laatste ontwikkelingen van de organisatie.

Lees meer

Platform op maat

Als ledenorganisatie kom je dagelijks digitale vraagstukken tegen. Vraagstukken over marketing, communicatie, innovatie of hoe je slimmer je bedrijfsvoering kan organiseren. Door het ontwikkelen van een digitaal platform op maat bereik je beste resultaat voor jouw vraagstuk.

Lees meer

Een greep uit onze klanten

Onze waarden

Menselijk

Bij BTTR stellen we de mens centraal. Zowel in onze adviezen en producten als ook op de werkvloer. Met deze instelling maken we jouw en onze wereld een betere plek om te leven.

Begrijpelijk

Wij werken aan complexe vraagstukken die te maken hebben met alledaagse processen. We houden onze adviezen en oplossingen begrijpelijk voor de klant en eindgebruiker.

Multidisciplinair

BTTR heeft een multidisciplinair team, bestaande uit strategen, marketeers, ontwerpers en developers. Deze unieke mix van ‘denkers’ en ‘doeners’ maakt ons een veelzijdig digitaal partner.

Vooruitstrevend

Wij weten wat er speelt in de digitale wereld en blijven onszelf hier naar ontwikkelen. Zodoende zijn we continu in staat om vernieuwende oplossingen te creëren voor digitale vraagstukken.

Alle benodigde digitale expertise en skills voor ledenorganisaties

Spreek af met onze strategen voor ledenorganisaties

Strateeg (Partner)

Medewerker Peter

Peter van Aalderen

Strateeg

Medewerker Thijs

Thijs van Dijk

UX/UI designer

Medewerker Lianne

Lianne van Doormalen

Schakel je notificaties in OK Nee ik wil het niet