Consultancy bij BTTR

Dit wil ik

Het belang van consultancy is de afgelopen jaren sterk toegenomen. In een wereld waarin technologie en marktveranderingen elkaar in een razend tempo opvolgen, is deskundig advies vaak noodzakelijk om je bedrijfsvoering, marketing of IT landschap te optimaliseren en te laten groeien. Bij BTTR zijn we gespecialiseerd in business consultancy, marketing consultancy en IT consultancy. 

Business consultancy

Bedrijven worden geconfronteerd met een breed scala aan uitdagingen op het gebied van bedrijfsvoering. Dit varieert van het ontwikkelen van nieuwe producten, tot het herstructureren van bedrijfsprocessen, tot het vinden van een nieuwe propositie. Bij BTTR bieden we maatwerkoplossingen voor de specifieke behoeften van elk bedrijf en helpen we daarnaast bij de implementatie bij de voorgestelde oplossingen. d

Marketing consultancy

Aandacht wordt steeds schaarser. Het is steeds lastiger om op te vallen in een marketinglandschap met steeds meer boodschappen. Daarom is het belangrijk om je marketingstrategie constant te laten aansluiten op je doelgroep. Wij zijn op de hoogte van de laatste marketingtrends en -technieken en helpen graag bedrijven met het ontwikkelen en uitvoeren van een effectieve marketingstrategie. Zo komen we tot een mix van online en offline marketing die echt werkt voor jou.

IT consultancy

Met de groeiende afhankelijkheid van technologie in het bedrijfsleven, is het belangrijk dat bedrijven hun IT-systemen op orde hebben. Vaak liggen hier toch nog veel kansen, omdat IT erg complex kan zijn. Bij BTTR hebben we de kennis in huis om de beste oplossing voor jouw IT-landschap te vinden. 

Neem contact met ons op

Ben jij enthousiast geworden en wil jij advies op het gebied van business, marketing of IT? Neem dan gerust contact met ons op.

Dit wil ik
0318 - 760 960