Inspectie applicatie

Contact opnemen

Controleren en registreren. In ‘regeltjesland’ Nederland zijn we er goed in. We registreren ons suf. In veel gevallen worden bij inspecties nog altijd papieren formulieren gebruikt. Dat kan ook een stuk sneller en praktischer. BTTR bouwt voor jou een inspectie applicatie.

Digitaal werken en registreren

Ken je het ‘ouderwetse’ doordrukpapier nog? Door op het bovenste blaadje te schrijven worden voor de formulieren eronder doordrukken gemaakt. Zo hebben meerdere partijen na een controle een bewijs van de inspectie. Best handig natuurlijk, maar vaak moeten dergelijke formulieren ook weer digitaal vastgelegd worden. Dubbel werk dus. Ook is het maar de vraag of het handschrift op het papier wel te lezen is. Welke opmerking is daar nou bij gekrabbeld?

Dat overkomt je allemaal niet met een inspectie applicatie. In deze op maat gebouwde applicatie voor op de tablet, desktop of smartphone leg je gegevens digitaal vast. Waar nodig maak je ook foto’s die inzicht geven van een situatie ter plekke. Ook kun je de inspectie applicatie koppelen met CRM-software of andere systemen, waaruit je weer klantgegevens kunt importeren. Dat werkt lekker praktisch.

Vergeet nooit meer een inspectie

BTTR bouwt voor jou een inspectie applicatie op maat. Al je wensen kunnen we in de app verwerken, van foto’s per categorie en checklists, tot het toevoegen van opmerkingen en het digitaal zetten van de handtekening. Het levert je een forse tijdsbesparing op, want direct na het afronden van een inspectie kun je het ondertekende formulier in jouw huisstijl verzenden naar de betrokken partijen.

Naast de tijdwinst levert een inspectie applicatie nog andere voordelen op. Denk bijvoorbeeld ook aan de uitstraling van je bedrijf. Met een inspectie app maak je een einde aan de papierwinkel, goed voor het milieu. Ook oogt een mobiele applicatie natuurlijk een stuk professioneler. Het laat zien dat je een vooruitstrevende onderneming hebt.

Geef klanten realtime inzicht in inspecties

Met een inspectie applicatie heb je de mogelijkheid jouw klanten realtime inzicht te geven in inspecties. Omdat alle gegevens direct worden ingevoerd in de applicatie, hebben beide partijen direct toegang toe deze gegevens. Zo creëer je transparantie van jouw organisatie. Inspectieformulieren, audits en andere gegevens, allemaal gemakkelijk in te zien met de applicatie op tablet, desktop of smartphone.

Contact opnemen
0318 - 760 960