App laten maken

Contact

Het is niet zo gek dat je een app wil laten maken voor jouw bedrijf of organisatie. Er zijn talloze bedrijven die apps gebruiken om bedrijfsprocessen te verbeteren of de klantvriendelijkheid te verhogen. Deze apps kunnen mobiele applicaties zijn of webapplicaties. Een app laten maken is een investering die het meer dan waard is wanneer het door de juiste partij wordt uitgevoerd. Heb jij een goed idee voor een app die jouw medewerkers en/of klanten gaat ondersteunen? Bij BTTR denken we graag met je mee en zorgen we ervoor dat jouw wildste app dromen uitkomen. Of je nou een Android app wil laten maken of een app voor iOS, wij kunnen beide.

Het begint allemaal bij het idee

Een app laten maken begint bij het achterliggende idee. Dit idee vloeit vaak voort uit een probleem waar je tegenaan loopt en graag een oplossing voor wilt bedenken. Er zijn tegenwoordig talloze apps te downloaden, maar deze sluiten lang niet allemaal aan op de specifieke wensen en de uitstraling van jouw bedrijf. Zeker wanneer er veel medewerkers of klanten gaan werken met de app is het van belang dat de app het imago uitstraalt van het bedrijf. Wij zorgen ervoor dat jouw app AVG-proof is en op een veilige server wordt gehost. 

Een app laten ontwikkelen kan jouw bedrijf of organisatie ondersteunen met bijvoorbeeld:

 • Het presenteren van producten of diensten aan klanten
 • Meer inzicht verkrijgen in de status van projecten
 • Onderzoeken uitvoeren
 • Werkroosters inzichtelijk en afspraken deelbaar maken
 • Efficiënt en snel vergaderen
 • Een webshop waar bestelling geplaatst kunnen worden
 • Nieuwsfeeds maken en bijhouden
 • De productvoorraad bijhouden en aanvullen
 • Informatie verzamelen en delen
 • Documenten delen en scannen
 • E-learning om trainingen te ondersteunen

Welke stappen komen er kijken bij een app laten maken?

Een app maken doen we samen. Je bent constant op de hoogte van wat er gebeurt, zodat je kunt bijsturen wanneer jij dat nodig vindt. Zo komen we zeker op de juiste bestemming aan. Het laten ontwikkelen van een app gebeurt in de volgende vier stappen:

1. De analyse

Wanneer je een app wil laten maken, is de eerste fase de analyse. In deze fase wordt in kaart gebracht wat er precies moet gebeuren. Wat is het probleem waar je tegenaan loopt of welke kansen wil je graag benutten met de app? Deze analyse wordt nauwkeurig in kaart gebracht waardoor we het idee achter de app allemaal helder hebben.

2. Het design van de app

In de tweede fase wordt er nagedacht over het design. Hoe moet de app eruit komen te zien? Moet de app aansluiten op het imago en de huisstijl of juist niet? Wij zorgen ervoor dat de beelden die je in gedachten hebt, werkelijkheid worden en vorm krijgen.

3. De ontwikkelfase

Dit wordt vaak ervaren als de leukste fase van een app laten maken. Het idee en het design komen samen en worden ontwikkeld. Onze professionals weten precies wat ze doen en zullen ervoor zorgen dat de app die je laat maken precies werkt zoals jij dat in gedachten hebt.

4. Het onderhouden van de app

Als de app is ontwikkeld en werkt, moet dit uiteraard ook zo blijven. Wij zorgen ervoor dat de app wordt onderhouden en eventuele problemen direct worden opgelost. Hierdoor hoef jij je nergens zorgen over te maken en kunnen de gebruikers van de app volop genieten van de voordelen.

Wat kost het om een app te laten maken?

Natuurlijk wil je het liefst vooraf een overzicht van de exacte kosten wanneer je een app laat maken. Wij zullen de app echter op maat maken, zodat hij perfect aansluit op jouw wensen en behoeften. Wij horen graag wat je precies van plan bent zodat wij een offerte op maat kunnen maken.

Een app laten maken doe je bij BTTR

Heb jij een prachtig idee voor een app die jouw medewerkers en/of klanten gaat ondersteunen en bedrijfsprocessen gaat optimaliseren? Wij helpen graag bij het concreet maken van dit idee. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

0318 - 760 960