Service Blueprints 

Service Blueprints (als onderdeel van het Service Design) zijn visuele tools die de gebruikerservaring en interacties in een serviceomgeving in kaart brengen. Ze tonen klantinteracties, frontstage- en backstage-activiteiten, en ondersteunende systemen. Door deze blauwdrukken te gebruiken, kunnen organisaties processen optimaliseren en de klanttevredenheid verbeteren.

Strategisch starten met Service Blueprints

Door strategisch te starten met service blueprints bepalen we alle scenario’s van alle fasen van de customer journey. Doordat dat allemaal van te voren is vastgelegd voorkom je dat je onnodig moet bijsturen tijdens of aan het einde van het proces.

Ik wil een service blueprint

Thijs van Dijk

thijs@bttr.nl
0318 - 760 960

Aansluiten bij onze standpunten

Onze standpunten over design systems:

  • 01 Wij denken vanuit componenten in plaats van pagina’s

    Je design bestaat uit losse componenten en is niet een pagina. Die losse onderdelen zorgen voor een efficiënt werkproces. Ook kun je de losse componenten makkelijk hergebruiken. Je kunt zo ook makkelijker onderzoeken welke delen van je design je platform effectiever maken. Zo stuur je makkelijker op conversies en gebruiksvriendelijkheid.

  • 02 Een design moet schaalbaar zijn

    Een design moet makkelijk op te schalen zijn, want je doel als organisatie is groeien. Doordat alle losse componenten zijn opgeslagen, is het veel makkelijker om je design verder te gebruiken en uit te breiden als je groeit. De basis staat al klaar en je weet precies wat er moet gebeuren. Hierdoor werk je ook nog eens efficiënter.

  • 03 Een design moet op één plek opgeslagen en beschikbaar zijn

    De onderdelen van je design moeten opgeslagen zijn op één plek. Zo worden dezelfde elementen gebruikt en creëer je consistentie. Hiermee zorg je ervoor dat je platform toegankelijk en gebruiksvriendelijk wordt. Dit draagt direct bij aan een betere customer journey.

Cultuur

Digitale innovatie voor de wereld van morgen

Contact

Neem vandaag nog contact op met één van onze innovatie-experts

Contact opnemen
0318 - 760 960