DIGITAL PRODUCTS & SERVICES VOOR VOORUITGANG

Met onze digitale producten en diensten bieden we jouw organisatie de kans om nieuwe successen te behalen. Onze teams van professionals leveren de expertise en oplossingen die nodig zijn om te innoveren en groeien als organisatie. Of het nu gaat om het ontwikkelen van apps, het optimaliseren van online platforms of het implementeren van data-analyse, wij staan klaar om jouw in-house team te ondersteunen. Ons team stelt jouw organisatie in staat om complexe digitale vraagstukken uit te werken en met innovatieve technologie jouw websites, apps en software te vernieuwen en door te ontwikkelen.

Introductie

Digital Products & Services zijn op maat gemaakte oplossingen die de ambities van jouw organisaties realiseren. Hierbij kun je denken aan websites, apps of software. Onze teams bestaan uit onderzoekers, strategen, designers, developers en projectmanagers die over de vaardigheden en knowhow beschikken om jouw product of service succesvol te maken. Ons doel is om organisaties zoals het jouwe toegang te geven tot een team voor digitale innovatie, zonder dat je daarvoor een volledig intern team hoeft samen te stellen.

4Product teams7expertises20+jaar ervaring8.7klantentevredenheid

De meerwaarde van onze Digital Products & Services

01

Maatwerkoplossingen voor de ambities of uitdagingen van jouw organisatie

Met onze digital product teams hebben we alle expertise in huis om Digital Products & Services te bedenken, ontwerpen en ontwikkelen die naadloos aansluiten op de ambities en uitdagingen van jouw organisatie. Denk aan websites, apps of software die op maat gemaakt zijn voor de behoeften en doelstellingen van jouw organisatie en die de efficiëntie, effectiviteit en resultaten van jouw organisatie en team verhogen. 

02

Inspelen op toekomstige uitdagingen

Innovatie staat centraal binnen BTTR. Onze teams van onderzoekers, strategen, designers, developers en projectmanagers zetten zich voortdurend in om grenzen te verleggen en de hoogste kwaliteit te leveren. "We maken gebruik van de nieuwste technologieën en creatieve benaderingen om niet alleen aan je huidige behoeften te voldoen, maar ook om voorbereid te zijn op toekomstige uitdagingen en mogelijkheden."

03

Ontwikkeling van jouw team met nieuwe kennis en werkwijzen

Wanneer je kiest voor onze Digital Products & Services werken jullie samen met onze teams zonder de complexiteit van het opzetten van een intern team. Onze ervaren professionals beschikken over de knowhow op gebieden zoals onderzoek, strategie, design, development en projectmanagement. Dit stelt jouw bedrijf in staat om digitale producten en diensten te ontwikkelen die een concurrentievoordeel bieden.

FAQ

Top 5 veelgestelde vragen door onze klanten in RFI / RFP trajecten over Digital Products & services

Thijs van Dijk

thijs@bttr.nl

01
Wat zijn digital products en services?

Dit zijn oplossingen die ontwikkeld en geleverd worden met behulp van digitale technologieën zoals apps, websites, software, digitale media zoals video’s, podcasts of campagnes en SaaS-oplossingen. Digital Products en Services versnellen processen, verbeteren de efficiëntie, verrijken de klantervaring en voegen waarde toe aan jouw organisatie. 

02
Hoe kunnen Digital Products & Services mijn organisatie helpen om te innoveren en te groeien?

Digitale producten en diensten bieden tal van voordelen voor organisaties. Afhankelijk van de digitale strategie voor een product of dienst worden processen versneld of vereenvoudigd, extra waarde toegevoegd aan de bestaande propositie of volledig nieuwe toepassingen ontwikkeld. Onze teams werken samen met jou een lange termijn aanpak, zodat digitale producten en diensten bestand zijn tegen de snel veranderende digitale wereld. 

03
Wat betekent het ontwikkelen van digitale producten en services in een MACH-architectuur?

Het ontwikkelen van Digital Products & Services binnen een MACH-architectuur houdt in dat je een digitale aanpak omarmt. Dit omvat modulariteit, een API-first benadering, cloud-native implementatie en een headless structuur. Dit resulteert in een flexibel, schaalbaar en naadloze integratie van de digitale omgeving, die snel kan reageren op veranderende behoeften en omstandigheden.

04
Hoe verloopt de samenwerking tussen jullie teams en onze interne organisatie?

Onze samenwerking met jouw in-house teams verloopt soepel en transparant. We stellen open communicatielijnen in, organiseren regelmatige meetings voor afstemming en feedback, en zorgen ervoor dat onze creatieve teams nauw samenwerken met uw team om de doelstellingen te begrijpen en te bereiken. We streven naar een relatie waarin beide partijen hun expertise en inzichten kunnen delen om de doelstellingen van jouw organisatie te begrijpen en te bereiken.

05
Hoe meet je het succes en ROI van Digital products en services?

We meten het succes van onze Digital Products en Services aan de hand van vooraf vastgestelde KPI’s (Key Performance Indicators), zoals websiteverkeer, conversieratio’s, kostenbesparingen, klantbetrokkenheid of bereik. Door deze gegevens te analyseren, kunnen we inzicht krijgen in de effectiviteit van de digitale toepassingen en de impact ervan op de algehele bedrijfsdoelstellingen. Vervolgens kunnen we, indien nodig, strategische aanpassingen maken om de ROI van de digitale producten en diensten verder te optimaliseren.

Samenwerken met onze Digital Product Teams

01Resultaten
Resultaten uit websites, apps en software 🔥
Besparingen op FTE's of verbeterde conversie.
Realtime inzicht met Lookerstudio dashboards.
Gegarandeerd 0% downtime en up-to-date systemen.
02Samenwerken
Werken met onze teams ⚡
Een vaste product owner.
8 expertises beschikbaar.
DesignOps- en DevOps-methodologieën.
03Besparen
Besparing van tijd en interne kosten 💸
Profiteer van 8 verschillende expertises.
Geen interne werving-, ontwikkelings- en onderhoudskosten.
Implementeer efficiënte workflows en automatiseringen.

Digital Product Teams

Ontdek hoe onze Digital Product Teams jouw in-house team versterken en het ontwikkelen van websites, apps en software versnellen. Met experts in onderzoek, strategie, design, ontwikkeling en projectmanagement maken we innovatie toegankelijk voor iedereen.

Lees meer