Digital experience

De expertise waarin we bij BTTR uitblinken: de digital experience (digitale ervaring) van gebruikers verbeteren. Dit gaat veel verder dan de ervaring van een gebruiker op een website. Het is de combinatie van het gebruik van systemen, de social ervaring en natuurlijk ook de website ervaring. Het geheel maakt de ervaring compleet.

Wat is een digital experience?

Een ervaring die een gebruiker terug laat komen en die zorgt dat een gebruiker een fijne klantreis maakt, dat is wat je bereikt met een goede digital experience. Dit gaat verder dan alleen  een design met een mooi font en mooie kleuren. Het is belangrijk om strategisch na te denken over je digital experience en te onderzoeken of het design aansluit bij je propositie.

Help mij hierbij

Thijs van Dijk

thijs@bttr.nl
0318 - 760 960

Aansluiten bij onze standpunten

Onze standpunten over digital experience:

  • 01 Digital start met toegankelijkheid

    Het belangrijkste van een digital experience is toegankelijkheid. Een design moet ervoor zorgen dat een gebruiker geleid wordt door jouw platform. De gebruiker weet te vinden waar hij voor komt. Zo kun je een gebruiker ook veel beter aan je binden en meer voor hem of haar betekenen.

  • 02 Goede research de basis voor jouw digital experience

    Een digital experience is nooit af. Wij vinden het noodzakelijk om een digitale ervaring constant te optimaliseren. Door middel van verschillende tools verzamelen we data. Hiermee zien we waar wat gebeurt en waar verbeteringen liggen. Zo bouw je aan een steeds meer gestroomlijnde customer journey. Met research leggen we de basis voor jouw digital experience en blijven we deze optimaliseren.

  • 03 De juiste klantbeleving bereik je alleen met een goede digital experience

    Het is noodzakelijk om te weten wat jouw doelgroep wil. Dit onderzoeken we op basis van een customer journey. Hoe maken we een ervaring die voor een klant zo prettig mogelijk is en hoe nemen we hen mee in jouw verhaal? Zo halen we het maximale uit jouw digital experience.

Cultuur

Digitale innovatie voor de wereld van morgen

Contact

Neem vandaag nog contact op met één van onze innovatie-experts

Contact opnemen
0318 - 760 960