PERFORMANCE (CRO) VOOR VOORUITGANG

Performance Research is de sleutel tot het maximaliseren van de efficiëntie en effectiviteit van jouw online aanwezigheid. Door te investeren in het optimaliseren van laadtijden, betrouwbaarheid en Conversion Rate Optimization (CRO), kun je niet alleen de tevredenheid van jouw bezoekers vergroten, maar ook de conversies verhogen en een sterke concurrentiepositie opbouwen.

Introductie

Wij zijn toegewijd om jouw digitale succes te stimuleren door middel van Performance Research. Met onze expertise zullen we de technische aspecten van jouw website of digitale product grondig analyseren en optimaliseren, met als doel een naadloze en efficiënte gebruikerservaring te bieden. Door het verbeteren van laadtijden en prestaties streven we naar een verhoogde klanttevredenheid en conversieratio, wat uiteindelijk zal leiden tot zakelijk succes. Met Performance Research als onze leidraad zullen we samenwerken om het maximale potentieel van jouw digitale aanwezigheid te benutten.

4Product teams7expertises20+jaar ervaring8.7klantentevredenheid

De meerwaarde van Performance Research

01

Verbeter de gebruikerservaring

Door te investeren in Performance Research kunnen de laadtijden van jouw website of digitale product aanzienlijk worden verkort, waardoor gebruikers een snelle, responsieve en moeiteloze ervaring krijgen. Een betere gebruikerservaring leidt tot hogere tevredenheid, langer verblijf op de website en meer betrokkenheid, wat uiteindelijk kan resulteren in hogere conversies en klantloyaliteit.

02

Verhoogde conversieratio

Een snellere website en een verbeterde prestatie kunnen de conversieratio aanzienlijk verhogen. Wanneer gebruikers een vlotte en efficiënte ervaring hebben, zijn ze eerder geneigd om door te gaan met het voltooien van gewenste acties, zoals aankopen doen, formulieren invullen of zich abonneren. Dit resulteert in een hogere ROI en verbeterde zakelijke resultaten.

03

Competitief Voordeel

Door aandacht te geven aan Performance (CRO) onderzoek en het optimaliseren van de technische aspecten van jouw digitale aanwezigheid, kun je een concurrentievoordeel behalen. Een snellere en betrouwbaardere website kan zich onderscheiden van de concurrentie en jouw merk positioneren als betrouwbaar, professioneel en klantgericht, waardoor je jouw marktaandeel kunt vergroten en nieuwe klanten kunt aantrekken. 

FAQ

Top 5 veelgestelde vragen door onze klanten in RFI / RFP trajecten over Performance (CRO) onderzoek

Thijs van Dijk

thijs@bttr.nl

01
Wat is Performance (CRO) onderzoek?

Performance Research omvat het grondig analyseren en optimaliseren van de technische aspecten van een website of digitaal product om de laadtijden, betrouwbaarheid en algehele gebruikerservaring te verbeteren. Het doel is om een snelle, responsieve en moeiteloze gebruikerservaring te bieden die leidt tot hogere tevredenheid en conversies.

02
Waarom is performance (CRO) onderzoek belangrijk voor onze website?

Performance Research is essentieel omdat het een directe impact heeft op de gebruikerservaring en het succes van jouw digitale aanwezigheid. Een snelle website verbetert de klanttevredenheid, verhoogt de conversieratio en biedt een competitief voordeel in de markt.

03
Welke aspecten van onze website kunnen worden verbeterd met performance (CRO) onderzoek?

Performance Research richt zich op verschillende aspecten, waaronder laadtijden, server response, optimalisatie van afbeeldingen en bestanden, en algehele technische infrastructuur. Door deze aspecten te optimaliseren, kunnen we de algehele prestaties van jouw website verbeteren.

04
Wat zijn de voordelen van performance (CRO) onderzoek?

De voordelen van performance research zijn onder meer een verbeterde gebruikerservaring, hogere klanttevredenheid, verhoogde conversies, een competitief voordeel en een verbeterd merkimago. Door te investeren in performance research, kun je de algehele prestaties van jouw website optimaliseren en het succes van jouw bedrijf vergroten. 

05
Hoe meet je het succes van performance (CRO) onderzoek?

Het succes van performance research kan worden gemeten aan de hand van verbeteringen in KPI's zoals laadtijden, paginasnelheid, gebruikersbetrokkenheid, conversieratio en klanttevredenheid. Door deze factoren te volgen en te vergelijken met voorgaande metingen, kunnen we het succes en de impact van performance research evalueren en optimaliseren.

Samenwerken met onze Digital Product Teams

01Resultaten
Resultaten uit websites, apps en software 🔥
Besparingen op FTE's of verbeterde conversie.
Realtime inzicht met Lookerstudio dashboards.
Gegarandeerd 0% downtime en up-to-date systemen.
02Samenwerken
Werken met onze teams ⚡
Een vaste product owner.
8 expertises beschikbaar.
DesignOps- en DevOps-methodologieën.
03Besparen
Besparing van tijd en interne kosten 💸
Profiteer van 8 verschillende expertises.
Geen interne werving-, ontwikkelings- en onderhoudskosten.
Implementeer efficiënte workflows en automatiseringen.

Digital Product Teams

Ontdek hoe onze Digital Product Teams jouw in-house team versterken en het ontwikkelen van websites, apps en software versnellen. Met experts in onderzoek, strategie, design, ontwikkeling en projectmanagement maken we innovatie toegankelijk voor iedereen.

Lees meer