Een campagne specifiek voor jouw organisatie als overheid of gemeente. BTTR ontwikkelt samen met jou een geschikte campagne. Samen creëren we een strategie waarmee we een unieke campagne uitrollen.

Landelijk vs. lokale campagnes

Of het nu een landelijke campagne is of een lokale campagne. Wij zorgen samen met jouw inbreng voor de beste strategie.

Zorg voor bewustwording en activatie

Het doel van jouw campagne bepalen. Er kunnen verschillende doelen zijn die jouw organisatie wil bereiken met de campagne. Zorgen voor activatie. Welke actie wil jij dat jouw doelgroep neemt? Stemmen, doneren of zich inschrijven. Niet elke campagne heeft activatie als doel. Bewustwording en gedragsverandering is steeds vaker hét doel van een publieke campagne. Niet met drank op achter het stuur, cybercrime en het gevaar van vuurwerk. Bij BTTR zorgen wij samen met jou voor een scherp doel van jouw publieke campagne.

Bereik jongeren in communicatie

Het bepalen van de doelgroep is cruciaal voor een goede publieke campagne. Richt jouw organisatie zich op jongeren, dan zal de strategie anders zijn dan bij gepensioneerden of gezinnen. Jongeren leven online. Zij laten zich online inspireren door ‘rolmodellen’ en besteden veel tijd aan gamen. Onze digitale strategen zorgen voor de beste strategie om deze jongeren mee te bereiken en te motiveren.

Maatschappelijke impact verhogen

Jouw publieke organisatie kan de maatschappelijke impact verhogen. De activiteiten van jouw organisatie hebben uiteindelijk impact op de maatschappij. Het verbeteren van het milieu of de gezondheid van mensen. Door dit in de strategie van jouw publieke campagne door te voeren kan je zorgen voor een het verhogen van deze impact.

Contact opnemen
0318 - 760 960