Software as a service

Contact opnemen

Onze digital impact creators ontwikkelen jouw SaaS platform. Samen met jou bouwen we een platform op maat welke jij kan hosten. Stap in de cloud en bied jouw doelgroep een softwareoplossing waar zij op gewacht hebben.

Groei mee met SaaS

Software as a Service maakt de laatste jaren een grote groei door. Veel mensen gebruiken SaaS oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan Dropbox, Zoom of Google Workspace. Wil jij ook starten met een SaaS oplossing? Bij BTTR beginnen we met een onderzoeksfase om te bepalen hoe jouw platform het best opgebouwd kan worden. Groei mee en onderscheid je in het online landschap.

Bereik jouw B2B of B2C doelgroep met SaaS

We ontwikkelen samen een softwareoplossing voor jouw doelgroep. Gericht op particulieren of juist op bedrijven. Veel SaaS oplossingen richten zich op de zakelijke markt. Software die bedrijven helpt hun productiviteit te verbeteren. Toch zijn er ook voldoende SaaS oplossingen die particulieren gebruikers hebben. Als digital impact creator zorgen wij voor een strategie die perfect aansluit op de behoeften van jouw doelgroep.

Verzamel realtime data

Met een SaaS platform, een applicatie voor jouw gebruikers, is het mogelijk realtime data te verzamelen. Door de sporen na te gaan van de gebruikers, kunnen we de softwareoplossing aanpassen en verbeteren waar nodig. Met het in kaart brengen van de data creëren we inzicht in de ‘reis’ die de gebruiker maakt. Komt de gebruiker op de juiste pagina’s terecht? Klikt de gebruiker op de gewenste knoppen? Dankzij alle data die verzameld wordt, kunnen we ervoor zorgen dat de gebruiker de optimale reis heeft door de softwareoplossing.

Contact opnemen
0318 - 760 960