Internet of things

Content platform

Objecten verbonden met het internet. Bij BTTR ontwikkelen wij slimme digitale platformen voor Internet of Things. Wij zorgen ervoor dat jouw product verbonden is met het internet en gegevens kan verzenden wanneer dat nodig is.

Internet of things is overal

Veel mensen realiseren het zich niet, maar Internet of Things is overal om ons heen. De Fitbit, Google Glass, maar ook de slimme energiemeter en zelfs een app waarmee je direct ziet waar een vrije parkeerplaats is. Steeds meer objecten communiceren met het internet.

Ga voor de ultieme productverbetering

Wij maken jouw product nog beter door het te laten communiceren met het internet. Heb je bijvoorbeeld een apparaat dat bijgevuld moet worden? Dan zorgen wij ervoor dat er op tijd een melding gedaan wordt wanneer het tijd is om bij te vullen. Heeft jouw product onderhoud nodig? Met Internet of Things kan jouw product zelf diagnoses uitvoeren en wordt onderhoud een stuk efficiƫnter. Ook technische storingen kunnen gemakkelijk doorgegeven worden aan de technische dienst. Op deze manier bied je een extra service aan jouw klanten.

Breng data in kaart

Om de data die verzameld wordt optimaal te kunnen gebruiken, kunnen wij zorgen voor een koppeling met jouw huidige CRM systeem. Zo wordt alle informatie doorgespeeld en is elke medewerker op de hoogte van de huidige situatie van een specifieke klant.

Contact opnemen
0318 - 760 960