Software laten ontwikkelen door BTTR

Als je een bedrijf runt, dan weet je waarschijnlijk wel dat software tegenwoordig onmisbaar is. Maar wat als je niet de expertise in huis hebt om zelf software te ontwikkelen? Of als je wel de expertise hebt, maar het gewoon te druk hebt met andere zaken? Dan kan het verstandig zijn om een digital agency in te schakelen voor het ontwikkelen van jouw software. Bij BTTR hebben we jarenlange ervaring en helpen we je graag!

Wat is een Digital Agency?

De term digital agency komt steeds vaker voorbij maar niet iedereen weet precies wat hij of zij kan verwachten van een Digital Agency. Een digital agency is een bedrijf dat zich specialiseert in het leveren van digitale diensten, zoals het ontwikkelen van software, het bouwen van websites en het verzorgen van online marketing. Bij BTTR hebben we een team van specialisten in dienst die elk hun eigen expertise hebben.

Waarom BTTR software laten ontwikkelen?

Waarom zou je kiezen voor een digital agency als BTTR in plaats van zelf software te ontwikkelen?

Veel expertise in huis

Bij BTTR beschikken we over een team van specialisten met elk hun eigen expertise. Dit betekent dat je toegang krijgt tot een brede kennis en ervaring die je anders misschien niet zou hebben. Bovendien hebben we al veel ervaring met het ontwikkelen van software en kunnen we jouw project daarom sneller en efficiënter uitvoeren.

Bespaar kosten

Als je zelf software gaat ontwikkelen, dan moet je niet alleen de kosten van het ontwikkelen zelf rekenen, maar ook de kosten van het opleiden van personeel en het aanschaffen van de benodigde software en hardware. Als je ons inschakelt, dan betaal je alleen voor het ontwikkelen van de software en hoef je zelf geen investeringen te doen!

Bespaar tijd

Als je zelf software gaat ontwikkelen, dan kan dat veel tijd in beslag nemen. Het is een tijdrovend proces waarbij veel verschillende stappen moeten worden doorlopen. Als je ons inschakelt, hoef jij je geen zorgen te maken over het ontwikkelen van de software en kun jij je bezighouden met andere zaken.

Kwaliteit

Doordat we al veel ervaring hebben met het ontwikkelen van software en kan daardoor kwalitatief hoogwaardige software ontwikkelen. Bovendien hebben we toegang tot de nieuwste technologieën en kunnen we daardoor efficiënter en effectiever werken.

Wat kun je verwachten?

Als je besluit om met ons in zee te gaan voor het ontwikkelen van jouw software, dan kun je het volgende verwachten:

Een plan

Dit klinkt als een vanzelfsprekend onderdeel, maar toch is een goed plan cruciaal voor het succes van een project. Wij zullen een projectplan opstellen waarin de doelstellingen, scope en planning van het project worden beschreven. Op basis daarvan kun jij als opdrachtgever bepalen of het plan aan jouw verwachtingen voldoet. Zo niet? Dan passen we het plan aan zodat het wel aan jouw verwachtingen voldoet.

Samenwerking en communicatie

Het is belangrijk dat tijdens het ontwikkelproces goed contact wordt onderhouden. Zo kun je op de hoogte blijven van de voortgang van het project en kun je eventuele problemen of wijzigingen snel bespreken. Een goede communicatie zorgt ervoor dat het eindresultaat precies is wat jij voor ogen had. Wij zorgen ervoor dat de communicatie onderling soepel en snel verloopt.

Kwaliteit en testen

Wij zullen er altijd voor zorgen dat de software van hoge kwaliteit is. Dit betekent dat de software goed getest wordt voordat het aan jou wordt opgeleverd. Zo weet je zeker dat de software goed werkt en aan al jouw eisen voldoet.

Ondersteuning en onderhoud

Als de software eenmaal is opgeleverd, dan hoeft de samenwerking niet te stoppen. Wij kunnen ook ondersteuning bieden bij het gebruik van de software en het uitvoeren van updates en onderhoud. Zo weet je zeker dat de software altijd up-to-date is en goed blijft functioneren.

Software laten ontwikkelen door BTTR

Wil jij graag het ontwikkelen van software uitbesteden aan een Digital Agency? Dan zijn wij de juiste partij voor je. Wij zijn een full service Digital Agency in het midden van Nederland. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

0318 - 760 960