Sociaal intranet

Contact opnemen

Een digitaal communicatieplatform, een online omgeving voor alle medewerkers van jouw organisatie. Een plek voor verbinding en ondersteuning. Bij BTTR ontwikkelen we samen met jou een sociaal intranet dat aansluit bij jouw organisatie.

Verbindt medewerkers

Met sociaal intranet zorg je voor verbinding van de medewerkers. Het platform is gericht op interactie en geeft medewerkers de mogelijkheid kennis en informatie te delen. Door het sociaal intranet zo op te bouwen dat iedereen de mogelijkheid heeft een bijdrage te leveren, wordt dit een dynamische omgeving.

Informatie altijd beschikbaar

Informatie delen met alle medewerkers. Sociaal intranet geeft de mogelijkheid dit op een effici├źnte manier te doen. Iedereen heeft toegang en kan altijd en overal de informatie inzien. Dit is een groot voordeel voor organisaties waar mensen ook thuis werken.

Borging van kwaliteitsnormen

Altijd de juiste informatie delen. Zorg voor borging van kwaliteitsnormen door het inzetten van sociaal intranet als communicatiemiddel. BTTR ontwikkelt samen met jou een sociaal intranet die bijdraagt aan de borging van kwaliteitsnormen van de organisatie.

Geef elkaar positieve feedback

Sociaal intranet is een platform geïnspireerd op social media. Alle medewerkers kunnen een bijdrage leveren, maar ook op elkaar reageren. Elkaar positieve feedback geven kan nu altijd en overal.

Contact
0318 - 760 960