Opleidingsplatform voor opleiders en onderwijs

Contact opnemen

Bij BTTR ontwikkelen wij als digital impact creators een opleidingsplatform geschikt voor jouw onderwijsorganisatie. Een online omgeving voor medewerkers. Hiermee kan jij jouw medewerkers ondersteunen in hun professionele ontwikkeling. Een opleidingsplatform biedt medewerkers de mogelijkheid zelf opleidingen of cursussen te selecteren en geeft HR het overzicht van de keuzes.

Digitaal platform op maat voor het beste resultaat

Samen met jou ontwikkelen we een digitaal platform op maat. Voordat we het platform gaan ontwikkelen, starten wij bij BTTR eerst een onderzoeksfase. Door een onderzoeksfase komen we meer te weten over het doel van het platform en de gewenste werking van het platform.

Ultieme merkbeleving

Wanneer de ontwikkelingsfase van start gaat, gaan we zorgen voor een ultieme merkbeleving. Dit doen we door het opleidingsplatform aan te laten sluiten op de strategie en de branding van de organisatie. Door het platform dezelfde uitstraling te geven als de rest van de uitingen, zorgen we voor een ultieme merkbeleving.

Alle informatie op één plek

Een digitale omgeving waar alle informatie over opleidingen verzameld is. Het opleidingsplatform geeft medewerkers duidelijkheid in de mogelijkheden tot opleiding. Ook geeft het platform de medewerkers de mogelijkheid eigen keuzes te maken bij het kiezen van opleidingen.

Contact opnemen
0318 - 760 960