Content platform

Contact opnemen

Bij BTTR ontwikkelen onze digital impact creators met een digitale strategie en een slim ontwerp een content platform perfect aansluitend op jouw wensen. Deel alle content met jouw publiek op dit content platform. Verzamel en personaliseer content. Het content platform is een bron van kennis en zorgt voor meer zichtbaarheid van jouw organisatie.

Personaliseer content voor gebruiker

Al jouw content op één plek. Help de gebruikers een handje en personaliseer content. Door het verzamelen en verwerken van data kan content op de gebruiker afgestemd worden. Dit proces is geautomatiseerd en bespaard jou tijd. Gebruikers komen gemakkelijk op de juiste pagina’s terecht en de kans op conversie gaat omhoog.

Alle informatie op één plek

Het content platform biedt de mogelijkheid om al jouw content op één plek te verzamelen. Kennis delen, inspireren, het wordt allemaal makkelijker en toegankelijker door een content platform.

Volg toegankelijkheidseisen

De juiste technieken gebruiken voor de bouw van het platform, volgens internationale standaarden. Bij BTTR volgen wij toegankelijkheidseisen. Het volgen van deze toegankelijkheidseisen zorgt ervoor dat jouw content platform door alle bezoekers gebruikt kan worden.

Beheer eenvoudig jouw content platform

Wij zorgen ervoor dat jouw content platform verbonden is met de strategie van jouw organisatie. Gebruik je het platform als databank, een magazine of wil je totaal iets anders? Samen ontwikkelen we een content platform uniek voor jouw organisatie. Gemakkelijk te beheren en aan te vullen met nieuwe content.

0318 - 760 960