B2B platform

Contact opnemen

Het online landschap wordt voor jouw klanten steeds complexer. Inzetten op het ontwikkelen van een B2B platform draagt bij aan het effectief inzetten van het online kanaal. Laat jouw afnemers direct inzicht geven in productinformatie en productvoorraad waardoor ze vanuit het dealer platform direct kunnen bestellen.

Productinformatie centraal op één plek

Met een dealer portal versnel en vereenvoudig je de communicatie naar en vóór je dealers. Je bent altijd en overal beschikbaar voor o.a. bestellingen, informatievoorziening en voorraadbeheer. Een dealer portal maakt alle productinformatie centraal op één plek. In een dealer portal heb je de mogelijkheid om voor verschillende klantgroepen productie informatie te segmenteren. Segmenteren kan bijvoorbeeld op taal, grote of type dealer.

Verhoog omzet door het ontwikkelen van een dealer portal

Een dealer platform geeft eenvoudig de mogelijkheid om je omzet te verhogen. Maak gebruik van kortingsacties of combideals. Door het aantrekkelijk maken van het dealer platform geef je de dealer de mogelijkheid om slim in te spelen op de wensen van zijn of haar doelgroep. Omzet verhoog je ook door dealer de mogelijkheid te geven om een eigen webshop van jouw producten neer zetten. Op die wijze kan een dealer jouw product promoten en verkopen. Ideaal toch?

Realtime inzicht in productinformatie

Met een dealer platform heb je als dealer altijd realtime inzicht in productinformatie. Door in de applicatie gebruik te maken van notificaties is een dealer altijd op de hoogte van productwijziging. Een dealer bereik je met nieuwe producten door het opzetten van een nieuwe campagne via het platform. Verkoopt de ene dealer een product minder goed dan zijn concurrent? Help de dealer verder door tips te geven, en de dealer te ondersteunen op zijn marketing activiteiten.

Dealers als de beste verkopers

Een dealer of reseller zijn de beste verkopers van jouw product of dienst. Een dealer of reseller platform realiseren ondersteund als verkoopkanaal en geeft mogelijkheden om op een efficiënte wijze te communiceren over jouw producten en diensten. Het grootste voordeel is dat jouw merk en product consequent wordt doorgevoerd door alle betrokken. Consistentie in merk en communicatie zorgt voor herkenbaarheid bij jouw dealers en resellers, maar vooral ook bij de eindklant.

Contact opnemen
0318 - 760 960