Een platform op maat ontwikkelen

Dit wil ik

Ontwikkel een platform op maat

Elke organisatie komt dagelijks digitale vraagstukken tegen. Vraagstukken over marketing, communicatie, innovatie of hoe je slimmer je bedrijfsvoering kan organiseren. Door het ontwikkelen van een digitaal platform op maat bereik je beste resultaat voor jouw vraagstuk.

Met een digitaal platform op maat kun je al je wensen rondom digitalisering kwijt. Of het nu gaat om een leden-platform, een werkenbij-platform of een content platform; doordat we het bij BTTR op maat ontwikkelen kunnen we al je wensen erin verwerken.

Digitaal platform op maat, voor het beste resultaat

Elke organisatie komt dagelijks digitale vraagstukken tegen. Vraagstukken over marketing, communicatie, innovatie of hoe je slimmer je bedrijfsvoering kan organiseren. Door het ontwikkelen van een digitaal platform op maat bereik je beste resultaat voor jouw vraagstuk.

Ultieme merkbeleving

Met het realiseren van een platform op maat heb je als organisatie de mogelijkheid om te bouwen aan een ultieme merkbeleving. Bij BTTR realiseren we digitale platformen door eerst na te denken over de strategie. Wat is het doel van het platform en wie zijn de doelgroepen? Na strategische sessies werken we samen aan een strategisch document wat de basis vormt van het realiseren van een ultieme merkbeleving.

Benieuwd hoe we jouw platform op maat vorm kunnen geven?

Sluit je aan

Vormgeven aan verandering

Bij BTTR geven we als digital impact creators vorm aan verandering. Het neerzetten van een digitaal platform op maat vergt de nodige voorbereiding. Door een onderzoeksfase door BTTR komen we meer te weten over concurrentiepositie, doelgroep, stakeholders van het platform. Vervolgens stellen een strategisch document op met gebruikersverhalen, user flows door de website of applicatie, uitgewerkte persona’s, uitwerking formulieren en acceptatie criteria.

De realisatie van een platform op maat

Voor de realisatie van een platform op maat gebruiken we een CMS. Een standaard CMS heeft het design en de content in één systeem. Hierdoor werk je met een, grotendeels, standaard structuur. Om deze reden ontwikkelen wij platformen ook in headless CMS.

Voordelen van headless platform ontwikkeling 

  • Een headless CMS is makkelijker te schalen
  • Een headless CMS kan de prestaties van jouw site helpen verbeteren
  • Het kan een gestructureerde hub voor jouw inhoud bieden en deze veilig houden
  • Je kunt beginnen met de inhoud voorop te stellen in plaats van de technologie eerst
  • Je kunt moderne frameworks gebruiken om jouw front-end te bouwen
  • De flexibiliteit maakt het gemakkelijker om jouw site toekomstbestendig te maken
  • De ontkoppeling van front-end en back-end systemen kan de veiligheid verhogen
  • Cross-platform communicatie komt binnen handbereik
0318 - 760 960