Branding en identity

Hoe onderscheidend ben je? Wat is de visuele indruk die jouw merk achterlaat? Sluit dat wel aan op je dienstverlening? Om van jouw organisatie een merk te maken heb je een ijzersterke visuele en tekstuele vertaling nodig. Branding & identity gaan hierbij hand in hand.

Positionering en propositie gaan hand in hand

De meest basale vragen komen langs als wij samen met jou aan de slag gaan met je visuele en tekstuele identiteit. Zo komen we samen tot een ijzersterk merk voor jouw organisatie. Wat is je positie in de markt ten opzichte van je concurrenten? Wie is jouw focus doelgroep? Welke propositie sluit het best aan bij je gewenste positie in de markt en je toekomstvisie voor jouw organisatie? Wij gaan met al deze vragen aan de slag en zorgen dat alle aspecten naadloos op elkaar aansluiten.

Help mij hierbij

Peter van Aalderen

peter@bttr.nl
0318 - 760 960

Aansluiten bij onze standpunten

Onze standpunten over branding en identity:

  • 01 Wees dapper, toon lef

    Je visuele uitstraling en jouw identiteit zijn uniek. Jouw bedrijf is uniek dus zorg voor een unieke visuele identiteit en maak jouw merk onderscheidend.

  • 02 Pak dit moment om ook je dienstverlening te vernieuwen

    Als je aan de slag gaat met jouw merk, vergeet dan niet om kritisch naar je dienstverlening of je product te kijken. Hier ligt vaak juíst de ruimte om te innoveren en je te onderscheiden van je concurrenten! Zodra we daar digitalisering aan toevoegen kom je op nieuwe inzichten, nieuwe business modellen en een nieuwe identiteit.

  • 03 Bepaal je eigen koers

    Je kunt jezelf lam slaan door maar te blijven kijken naar die ene concurrent. Hierdoor durf je minder out-of-the-box te gaan en belemmert het je innovatiekracht. Zonde! Dit is de beste reden om ons in te schakelen: we laten je zien waar de kansen liggen en onderbouwen dit zodat we samen met jou een volgende stap durven te zetten.

Cultuur

Digitale innovatie voor de wereld van morgen

Contact

Neem vandaag nog contact op met één van onze innovatie-experts

Contact opnemen
0318 - 760 960