PerfectView WordPress koppeling

Relevante online data op de juiste manier ontsluiten en opslaan in je softwarepakket. Met een website die draait op WordPress kunnen wij voor jou een koppeling maken met PerfectView, het veelgebruikte CRM-systeem. Samen werken aan een PerfectView WordPress koppeling?

Vraag een gesprek aan

Website koppelen aan CRM

Een aanvraag voor een offerte voor een mooie klus, specifieke vragen over een product of – nog mooier – een order via jouw bedrijfswebsite. Dat zijn nog eens mooie berichten op een gewone werkdag. Uiteraard zorg je ervoor dat de vraag zo snel mogelijk opgevolgd wordt; de (potentiële) klant is koning. Je pakt de melding erbij en opent PerfectView, het online CRM-systeem voor relatiebeheer, service en sales. Zorgvuldig neem je alle gegevens over en je voert de gegevens in.

Efficiënt werken met PerfectView

Ho maar, stop daarmee. Met een PerfectView koppeling op je website is dat niet nodig. De gegevens die de potentiële klant bij de online offerteaanvraag achterlaat, worden automatisch ingevoerd in PerfectView en aan de juiste persoon/afdeling binnen je bedrijf gekoppeld. Is het een potentiële klant? De afdeling sales kan direct aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

Bespaar tijd, voorkom missers

De PerfectView koppeling is een zinvolle stap in het digitalisering proces binnen je bedrijf. De automatische koppeling bespaart in de eerste plaats simpelweg tijd, omdat je niet onnodig gegevens hoeft over te zetten naar PerfectView. Een tweede voordeel is dat je daarmee missers uitsluit. Wie gegevens van het web formulier handmatig invoert, kan namelijk per ongeluk fouten maken. Je zou daardoor maar een mooie opdracht mislopen…

Met een PerfectView koppeling op je WordPress-website ben je dat scenario voor. Benieuwd naar alle mogelijkheden – ook andere softwarepakketten op het gebied van CRM – op het gebied van koppelingen?

Contact opnemen
0318 - 760 960