Onze visie op technologie

Technologie staat in dienst van de mens. Je kunt er je werk mee versnellen of aangenamer maken. Maar omdat we in een tijd leven waarin we langzaam afscheid nemen van oude software die afhankelijk is van een installatie op een apparaat en steeds meer overstappen naar een versnipperd cloud software landschap, wordt beheersbaarheid en schaalbaarheid van het IT-landschap steeds uitdagender.

BTTR is een Cloud Native organisatie. Dat betekent dat we vanaf de start van onze organisatie alleen maar cloud applicaties hebben gebouwd op basis van de MACH architectuur. Het acroniem MACH staat voor Microservices-based, API-first, Cloud-native en Headless. Een hele mond vol. Het komt erop neer dat wij altijd kiezen voor flexibele maatwerk applicaties die we op een slimme manier samen laten werken in jouw voordeel.

Onze diensten om te innoveren met technologie:

Wij zetten innovatieve technologie in voor jouw organisatie

Met ons in-house tech team hebben we alle mogelijkheden binnen handbereik om innovatie toe te passen door inzet van de nieuwste technologie. Zo kunnen we snel jouw Minimum Viable Product (MVP) lanceren, zonder tussenkomst van vertragende factoren.

 

Bekijk ons team
Cultuur

Digitale innovatie voor de wereld van morgen

Contact

Thijs van Dijk

Strateeg

0318 - 760 960