Op welke wijze kunnen we volwassenenonderwijs in de regio Betuwe toegankelijk maken?

  • Design systems
  • User experience design

Over

Rivor Volwassenenonderwijs is dé opleidingspartner voor bedrijven en richt zich op scholing, bijscholing, omscholing en werk- en praktijkervaring. Rivor Volwassenenonderwijs is één van de academies van ROC Rivor.

Uitdaging

De uitdaging voor ROC Rivor is om volwassenen aan te spreken voor de verschillende opleidingsmogelijkheden die ze bieden voor volwassenen.

Observatie

De propositie van ROC Rivor sluit niet aan bij de doelgroep voor volwassenen onderwijs. Er is een gat tussen de verwachting van de doelgroep en de uitstraling van ROC Rivor.

Oplossing: een passende propositie met een heldere strategie

Bij BTTR zijn we aan de slag gegaan met het digitale vraagstuk van ROC Rivor. Samen zijn we gaan onderzoeken welke positionering nodig is voor het bereiken van werkende Nederlanders. Aan de hand van de strategische sessies konden we een sterke positionering kiezen.

Dankzij een kraakheldere strategie konden we een sterk merk bouwen, perfect aansluitend bij de propositie van ROC Rivor. Aan de hand van schetsen, doelgroeponderzoek en expert-reviews maakte onze design afdeling een sterke huisstijl, vastgelegd in een brandbook. Vervolgens maakten we aan de hand van een wireframe sessie keuzes in het ontwerp van de nieuwe website.

User flows, user stories, wireframes, strategie en design compleet. Bouwen dus. Het resultaat is een platform waar wij trots op zijn.

Waarom je niet zonder een Design System kunt

Meer over Design Systems
Cultuur

Digitale innovatie voor de wereld van morgen

Contact

Thijs van Dijk

Strateeg

0318 - 760 960