Positionering, branding en website voor ROC Rivor Volwassenenonderwijs

Back to school met ROC Rivor Volwassenen Onderwijs

Rivor Volwassenenonderwijs is dé opleidingspartner voor bedrijven en richt zich op scholing, bijscholing, omscholing en werk- en praktijkervaring. Rivor Volwassenenonderwijs is één van de academies van ROC Rivor. BTTR is gevraagd om een nieuwe huisstijl en website te creëren. Daarnaast verzorgt BTTR de marketing van ROC Rivor.

Welke stappen hebben we samen gezet?

Bij BTTR zijn wij als digital impact creators aan de slag gegaan met het digitale vraagstuk van ROC Rivor. Samen zijn we gaan onderzoeken welke positionering nodig is voor het bereiken van werkende Nederlanders. Aan de hand van de strategische sessies konden we een sterke positionering kiezen.

Dankzij een kraakheldere strategie was het opzetten van een sterk merk een koud kunstje. Aan de hand van schetsen, doelgroeponderzoek en expert-reviews maakte onze design afdeling een sterke huisstijl, vastgelegd in een brandbook. Vervolgens maakten we aan de hand van een wireframe sessie keuzes in het ontwerp van de nieuwe website.

User flows, user stories, wireframes, strategie en design compleet. Bouwen dus. Het resultaat is een platform waar wij trots op zijn.

Alle benodigde digitale expertise en skills voor jouw sector

Spreek af met onze specialisten en kom achter onze werkwijze

Marketing strateeg

Medewerker Mark

Mark van der Bent

Concept designer

Medewerker Jelle

Jelle van Vliet

Designer

Jordie Koppenaal

Schakel je notificaties in OK Nee ik wil het niet