Website beheer

Voor de creatie van een mooie en goed functionerende website ga je niet over één nacht ijs. Je denkt van tevoren grondig na over de indeling, vormgeving, functionaliteiten en content die je met de buitenwereld deelt. Pas als dat helemaal in orde is, gaat je nieuwe website ‘live’. Maar heb je ook nagedacht over het website beheer? Het wat? Het beheer van je website. In de ogen van BTTR is dat van cruciaal belang om online succes te boeken.

Waarom is website beheer nodig?

Website beheer is het ondergeschoven kindje van veel ondernemers. Hun redenering is dat er toch al een website is, waarop potentiële klanten toch informatie kunnen vinden over de dienstverlening? En dat ziet er toch niet verkeerd uit? Nou dan!

Bij BTTR vergelijken we de bedrijfswebsite wel eens met een eigen woning. Neem de schilderbeurt, de aanschaf van nieuwe meubels of die langgekoesterde dakkapel; je huis is nooit helemaal af. Zo is het ook met je bedrijfswebsite: consistent website beheer helpt je om die mooie website ook actueel en boeiend te houden.

In de ogen van BTTR is website beheer in verschillende takken van sport op te delen. Zo is er in de eerste plaats de content, de inhoud. Het is in meerdere opzichten zinnig om je website regelmatig van nieuwe content (denk aan afgeronde projecten, nieuwe diensten of blogs) te voorzien. Daarmee laat je online bezoekers, potentiële en bestaande klanten, zien dat je bedrijf leeft. Mooie bijkomstigheid is dat het ook resulteert in hogere rankings in Google. De kans dat potentiële klanten je daadwerkelijk weten te vinden, wordt daarmee vergroot.

De voorkant versus de achterkant

Nieuwe content is de voorkant van je website, het venster dat de buitenwereld ziet. Maar naast de inhoudelijke kant is er ook de technische kant van het website beheer. Hoe toegankelijk is je website nog? Moet ik mijn website uitbreiden als de dienstverlening van mijn bedrijf uitgebreid wordt? Welke nieuwe plug-ins kan ik inzetten? Uiteraard is het technische website beheer ook belangrijk met het oog op beveiliging tegen virussen en hackers.

BTTR is een betrouwbare partner om je website beheer aan uit te besteden. We streven functionaliteit, resultaat en innovatie na, uiteraard met als doel om onze klanten mooie producten te leveren. We ervaren dat die werkwijze aanslaat: BTTR zit in de lift. Voor de ene klant doen we het online schilderwerk, de ander is tevreden als we de digitale schoorsteen één keer op jaarbasis vegen. Wil je meer weten over het boeken van online resultaten en de toegevoegde waarde van vakkundig website beheer?

Contact opnemen
0318 - 760 960