Community platform

Contact tussen gebruikers en experts, tips en tricks die uitgewisseld worden, leden die vragen stellen én leden die kennis delen. Een succesvol community platform brengt dat allemaal tot stand. BTTR helpt jou graag met de ontwikkeling van zo’n platform.

Contact opnemen

Community platform nodig?

Een community platform is in vele varianten denkbaar, van een groep foodlovers die vegetarische recepten op sociale media met elkaar deelt tot een openbare community op het gebied van crm-software, waarbij gebruikers ervaringen en kennis op het gebied van CRM met elkaar delen. Daarnaast heb je nog tal van andere opties: een community platform kan ook ‘bijeenkomen’ in een beveiligde online omgeving, te benaderen met persoonsgebonden inloggegevens. Zoals je ziet zijn de mogelijkheden legio. Een smartphone app kan ook het middel zijn.

Toegevoegde waarde van een community platform

Veel interessanter is de inhoud: een succesvol community platform bestaat uit een groep mensen met sterke gemeenschappelijke kenmerken. Belangrijk in die groep is interactie. Hoe hechter en actiever de groep, hoe waardevoller de community is. Ondernemers kunnen veel baat hebben bij het opzetten of faciliteren van een community platform. Het biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om klanten mee te laten denken over (nieuwe) producten en dienstverlening. Ook voor co-creatie bieden platforms uitstekende mogelijkheden.

BTTR

Wij hebben veel ervaring in het opzetten van community platforms, van de ideefase tot de daadwerkelijke uitvoering. Mogen wij de ervaring die we op dit gebied hebben, ook voor jou inzetten? Kom gerust langs voor een vrijblijvende afspraak.

Contact opnemen
0318 - 760 960