WordPress training

Samen met onze klanten mooie projecten tot stand brengen. Daar werken we elke dag met plezier aan. Natuurlijk is het ook wenselijk dat de websites van onze klanten ook na oplevering mooi en actueel blijven. Om die reden verzorgt BTTR WordPress trainingen in allerlei vormen. WordPress training nodig?

Contact opnemen

WordPress specialist

BTTR is al jaren WordPress specialist. Met behulp van de opensourcesoftware van WordPress bouwen onze specialisten altijd een unieke bedrijfswebsite, die aansluit op de wensen van onze klant. Na oplevering zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld de website door ons laten onderhouden, maar dat hoeft niet. Je kunt, met behulp van het eenvoudige content management systeem dat we leveren, het onderhoud ook eenvoudig zelf doen.

Kies je voor eigen onderhoud, dan helpen onze web specialisten je graag op weg. We komen bij je langs op kantoor voor een WordPress training, zodat het actueel houden van de bedrijfswebsite eenvoudig blijft. BTTR ziet dit als service, als onderdeel van de nazorg voor onze klanten. Dat past ook bij ons DNA: Kwaliteit staat hoog in het vaandel en dat houden we ook na oplevering van een bedrijfswebsite met onze support voor ogen.

WordPress training op maat

Naast de WordPress training als onderdeel van de nazorg kun je bij ons ook terecht voor andere vormen van trainingen. Onze experts zijn bijvoorbeeld in te huren voor WordPress trainingen op maat. Denk bijvoorbeeld aan een individuele cursus voor een nieuwe medewerker, workshops voor kleine groepen of incompany trainingen. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Contact opnemen
0318 - 760 960