WordPress ontwikkelaar

BTTR is dé WordPress ontwikkelaar van Utrecht en omgeving. Met behulp van de opensourcesoftware bouwen onze developers en designers jouw unieke maatwerk website, die dankzij het content management systeem van WordPress, makkelijk te onderhouden is. Dat houdt de kosten laag. We zeggen bewust; maatwerk, want we gebruiken nooit standaard thema die door derden zijn ontwikkeld omdat we dan onvoldoende de kwaliteit kunnen waarborgen. Op zoek naar specialisten op het gebied van WordPress?

Contact opnemen

Eisen inventariseren

Als WordPress ontwikkelaar bouwt BTTR professionele websites. Dit doen we op basis van jouw wensen en eisen. Zodra we deze wensen geïnventariseerd hebben, vloeit daar een uniek ontwerp uit voor. We zorgen er altijd voor dat dit ontwerp passend is bij de uitstraling van jouw bedrijf. Zo voorkom je ook dat je tegen teleurstellingen en beperkingen van bestaande templates oploopt, inclusief alle vervelende financiële tegenvallers van dien.

Als WordPress ontwikkelaar gaan we voor het beste van twee werelden: een unieke bedrijfswebsite gebouwd door professionele makers, gecombineerd met de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van WordPress. Na het opleveren van de website krijg jij alle touwtjes in handen. Je krijgt de beschikking over het content management systeem, een tool om eenvoudig content toe te voegen of te bewerken. Zo houd jij je eigen website actueel. Uiteraard staat BTTR als WordPress ontwikkelaar je met raad en daad bij, mocht je er niet uitkomen. 

Meer dan alleen bouwen

Ook op andere manieren kunnen we je helpen. We kunnen bijvoorbeeld updates uitvoeren voor de beveiliging van je websites en je bent bij ons ook aan het juiste adres voor de marketing. Verder kunnen we, indien gewenst, bij de bouw van de website rekening houden met de eisen voor zoekmachine optimalisatie. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat jouw website goed zichtbaar is in de zoekresultaten van Google. 

Nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze als WordPress ontwikkelaar? Kom snel langs voor een kop koffie of neem contact op.

Contact opnemen
0318 - 760 960