WordPress onderhoud

De APK voor je auto komt altijd weer terug. Zo is het ook met je bedrijfswebsite. WordPress onderhoud is als de APK voor de auto. Door tijdig onderhoud uit te (laten) voeren, blijft je bedrijfswebsite snel, vindbaar en veilig.

Contact

Waarom wordpress onderhoud?

De remmen, de verlichting, de wielophanging, schokdempers en de carrosserie van de auto. Een keurmeester controleert het allemaal tijdens de APK en legt het allemaal vast in een rapport. Het nut van zo’n APK lijkt ons wel duidelijk: het zorgt ervoor dat autobezitters veilig hun weg kunnen vervolgen.

In feite is dat ook het doel van WordPress onderhoud. De ‘carrosserie’ van je bedrijfswebsite heeft ook een ‘algemene periodieke keuring’ nodig. WordPress is opensourcesoftware, waar dagelijks nog aan gewerkt wordt. Zo kan het zijn dat bestaande plug-ins verouderen, waardoor je website minder snel laadt. Ook op andere vlakken is WordPress onderhoud zinvol. Denk bijvoorbeeld aan het maken van back-ups en beveiligingsupdates. Onze developers en programmeurs vervullen in feite dezelfde rol als die keurmeesters.

Realtime monitoring

Wel is er een belangrijk verschil ten opzichte van de APK. Waar de auto een periodieke keuring krijgt, ben je bij BTTR verzekerd van realtime monitoring. Met WordPress onderhoud zorgen onze ‘monteurs’ ervoor dat je bedrijfswebsite 24/7 veilig en vindbaar blijft.

Weet je trouwens dat we nog meer gemeen hebben met automonteurs? Want net als dat de meeste automonteurs helemaal gek zijn van mooie auto’s, zijn onze programmeurs en developers ook vakidioten. We volgen dus alle trends op het gebied van WordPress, variërend van privacy en beveiliging tot de toekomst van schermgebruik. Neem de smartwatches, een relatief nieuw ´scherm´ waar WordPress ook op kan anticiperen. Dat volgen we nauwgezet, met leuke discussies op kantoor tot gevolg.

WordPress security & Performance

Onder onderhoud valt volgens ons ook een goede beveiliging van je site. Je wilt namelijk niet dat er iets fout gaat op je website, zoals een datalek, een virus of gehackte persoonsgegevens.

Je mag erop vertrouwen dat BTTR met WordPress Security & Performance je website goed beveiligt. Zo draait elke site afzonderlijk van andere sites, voeren we dagelijks virus- en malwarescans uit, zorgen we voor firewalls en zetten we automatische updates voor je aan. De beveiliging en de monitoring nemen we dus uiterst serieus. Door middel van preventie en gerichte acties worden agressieve bots, gevaarlijke requests en ongewenste malware gefilterd, nog voordat ze jouw website bereiken.

Dat gebeurt uiteraard met een doel: we zorgen dat websites veilig blijven, hun snelheid behouden en dat servers niet tegen onverwachte storingen aanlopen, uiteraard met als resultaat dat potentiële nieuwe klanten online kennis kunnen maken met jouw dienst of product.

Contact opnemen
0318 - 760 960