Wordpress multisite

Vanuit één WordPress omgeving verschillende WordPress websites creëren en beheren. Snel en efficiënt werken dus. Dat is de kern van de plug-in WordPress Multisite. We vertellen je graag over de voordelen die jij ermee kunt bereiken.

WordPress Multisite is een veelgebruikte plugin van WordPress. Het is een plugin waarmee ondernemers geld kunnen besparen, mits er van tevoren goed over nagedacht wordt. Doe je dat niet, dan word je misschien in een later stadium geconfronteerd met tegenvallers. En dat wil je natuurlijk koste wat kost voorkomen.

Contact opnemen

Wat is een WordPress multisite?

Bij WordPress Multisite beheer je meerdere websites vanuit één WordPress omgeving, ook wel bekend als een contentmanagementsysteem. Zo kun je dus makkelijk vanuit één dashboard de content op verschillende websites beheren, bewerken en vernieuwen. Overigens hoeven de verschillende websites die je via WordPress Multisite beheert, er niet precies hetzelfde uit te zien. Kleur, logo’s en typografie kunnen van elkaar verschillen.

De voordelen van wordpress multisite

De vraag die op de lippen brandt, is natuurlijk wat de voordelen van WordPress Multisite zijn. We sommen de belangrijkste voordelen op:

  • Met WordPress Multisite beheer je meerdere websites vanuit één omgeving. Je hoeft dus niet apart in te loggen voor verschillende sites. Je kunt sneller en efficiënter te werk gaan.
  • Met Multisite wordt het een stuk eenvoudiger om snel een nieuwe website online te zetten. Het ontwerp en de technische opbouw zijn immers al in een eerder stadium voltooid. Het gebruik van de WordPress Multisite bespaart je tijd én geld.
  • De plugin kan op allerlei manieren ingezet worden. Het kan bijvoorbeeld gaan om een bedrijf, dat met een extra website een specifieke dienstverlening uitlicht. Of denk aan een ondernemer met meerdere filialen verspreid over het land: de uitstraling van alle websites is gelijk, maar per filiaal wordt een aparte website gemaakt met specifieke (contact)informatie. Als beheerder zit jij aan de knoppen.

BTTR voor je multisite

BTTR heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met WordPress Multisite. Onze ervaring is dat het een kansrijke plugin is, waar ondernemers mogelijk geld mee kunnen besparen. Voorwaarde daarvoor is wel dat er van tevoren goed over moet worden nagedacht.

Contact opnemen
0318 - 760 960