WordPress in meerdere talen

Een overname in Duitsland, een nieuwe vestiging in Groot-Brittannië of met een nieuw product de Chinese markt op. Voor jou als ondernemer is het dan belangrijk om te communiceren met (nieuwe) potentiële klanten. Met een op maat gemaakte WordPress website in meerdere talen is dat eenvoudig.

Contact opnemen

WordPress site in meerdere talen

Een website heeft een doel: conversie genereren. Een klant die zich inschrijft op je nieuwsbrief, contact legt omdat hij zoekt naar meer informatie over jouw product of – nog mooier natuurlijk – jouw product of dienst koopt. Naast beeld is taal een belangrijk middel om zulke doelen te verwezenlijken. Een Fransman die een websitetekst in zijn eigen taal leest, begrijpt jouw boodschap volledig en voelt zich daardoor een stuk comfortabeler. Daardoor is hij ook sneller geneigd tot conversie.

BTTR heeft ruime ervaring in het bouwen van een WordPress website in meerdere talen. Omdat we voor iedere klant een website op maat vervaardigen, kunnen we jouw specifieke taalwensen ook verwezenlijken. We bouwen een website in één hoofdtaal, die vervolgens in meerdere talen gepresenteerd wordt. Dat is ook wel zo praktisch voor de uitstraling, het beheer en het onderhoud van de website.

Dat wil dus niet zeggen dat de informatie op de meertalige websites per definitie dezelfde content hoeft te zijn. Met WordPress in meerdere talen bieden we je juist de mogelijkheid om in verschillende talen specifieke informatie te communiceren. Dat kan handig zijn als jouw dienstverlening in thuismarkt Nederland afwijkt van de service die je bijvoorbeeld in Zwitserland kunt bieden.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, hoe de WordPress omgeving van een meertalige website functioneert of heb je een andere specifieke vraag? Laat het ons weten. We gaan graag met jouw wensen aan de slag.

Contact opnemen
0318 - 760 960